Mange bildæk står linet op

Billige dæk online

17 marts 2015, 15:58

Det er ekstremt vigtigt for sikkerheden at sørge for, at dine dæk er i god stand. Du er derfor nødt til at udskifte dine sommerdæk eller vinterdæk, før de bliver helt nedslidte.

Hvor ofte, du skal skifte dine dæk, afhænger helt og aldeles af, hvor ofte og hvor langt du kører, men når det er tid, vil du selvfølgelig gerne finde nogle billige dæk online. Du er nødt til at træffe et vigtigt valg, når du skal udskifte dine dæk – hvad er det præcis, du er på udkig efter? Hvis du er begrænset af et budget, vælger du måske kun ud fra pris. Men mange bilejere er desværre ikke klar over konsekvensen ved at vælge ét dæk frem for et andet. Og forskellen på god og dårlig kvalitet.

Få tilbud på dæk og dækskifte

Billige dæk kan blive dyre

Når du sammenligner priser på forskellige dæk, er du nødsaget til at se på dem som en investering. Nogle koster måske mere up-front, men kan faktisk vise sig at være billigere i det lange løb, da du ikke skal udskifte dem så ofte. Dæk af en højere kvalitet kan også have en positive effekt på dit benzinforbrug, hvilket betyder, at du ender med at bruge færre penge på benzin i fremtiden. Billige dæk er som oftest af en dårligere kvalitet, hvilket kan betyde, at de punkterer lettere og/eller bliver hurtigere slidt, hvorfor du skal skifte dem oftere.

Dæk af højere kvalitet

Der er en lang række dækmærker af højere kvalitet, fx Michelin, Goodyear og Continential. Løbende bliver der udført test af de forskellige mærker, og de viser stor set alle, at forskellen mærkerne imellem er meget lille. Generelt set holder kvalitetsdæk længere og laver mindre lyd og føles mere komfortable at køre med. På mange måder er dækkene noget af det vigtigste ved din bil. Derfor giver det god mening at investere i kvalitet, der øger sikkerheden for dig som bilist og højner køreglæden generelt.

Få tilbud på dæk og dækskifte

Nye billige dæk

Dæk ligner måske på overfladen hinanden, men der er kæmpe forskelle i deres ydeevne. Har du fx en lille bil og ikke går synderligt op i at køre hurtigt, betyder ydeevne måske ikke det store. Men i helt grelle tilfælde kan det faktisk betyde forskellen mellem liv og død. Der er tidligere udført tests, der viser, at de billigste dæk – selv under gode forhold – kan være helt op til 14 meter længere om at bremse ved 110kmt end deres dyrere alternativ, når det har regnet.

Et endnu billigere, men brugt alternativ

Et sidste alternativ er brugte dæk, hvilket på overfladen måske synes attraktivt. Men det er ikke risikoen værd. Disse dæk er i bund og grund allerede kasseret, og det er derfor ikke muligt at garantere deres holdbarhed, kvalitet og sikkerhed, hvorfor du unødvendigt udsætter dig selv og dine medpassagerer for fare. Det er meget svært at vurdere, om brugte dæk allerede er blevet repareret, hvilket betyder, at du ikke ved, om de har været punkteret og derfor bremser som forventeligt. Selvom det er ulovligt at sælge tidligere brugte dæk, der ikke imødekomme de gængse kvalitetskrav, sker det desværre ofte, da det er meget svært for folk at vurdere muligheden.

Køb billige dæk online

Forskellige værksteder vil sælge og montere dæk til vidt forskellige priser. På Autobutler får du og tilbud fra lokale kvalitetsværksteder. På den måde kan du bestemme, hvilket værksted der passer dig bedst baseret på pris, afstand, bedømmelser fra tidligere brugere m.m. Booker du dit næste værkstedsbesøg gennem Autobutler, er du således sikker på at få et godt tilbud – uanset hvad du skal have lavet på din bil - en god service og muligheden for at give din egen bedømmelse af værkstedet bagefter.

Få tilbud på dæk og dækskifte

Alt om sommerdæk, vinterdæk og fælge

Tips om sommerdæk og dæktyper

Tips om vinterdæk

Tips om dæk og fælge

Få tilbud på dæk og dækskifte

Få tilbud og sammenlign priser på dækskifte

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.