Billige dæk online

Skrevet af Autobutler.dk d. 17. marts 2015, 15.58
Dæk og dækskifte Det er ekstremt vigtigt for sikkerheden at sørge for at dine dæk er i god stand. Du er derfor nødt til at udskifte dine sommerdæk eller vinterdæk før de bliver helt nedslidte. Hvor ofte du skal skifte dine dæk afhænger helt og aldeles af hvor ofte og hvor langt du kører, men når det er tid vil du selvfølgelig gerne finde nogle billige dæk online. Du er nødt til at træffe et vigtig valg når du skal udskifte dine dæk – hvad er det præcis du er på udkig efter? Hvis du er begrænset af et budget, vælger du måske kun ud fra pris. Men mange bilejere er desværre ikke klar over konsekvensen ved at vælge ét dæk fremfor et andet. Og forskellen på god og dårlig kvalitet.
Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på dæk og dækskifte

Billige dæk kan blive dyre

Når du sammenligner priser på forskellige dæk, er du nødsaget til at se på dem som en investering. Nogle koster måske mere up-front, men kan faktisk vise sig at være billigere i det lange løb, da du ikke skal udskifte dem så ofte. Dæk af en højere kvalitet kan også have en positive effekt på dit benzinforbrug, hvilket betyder at du ender med at bruge færre penge på benzin i fremtiden. Billige dæk er som oftest af en dårligere kvalitet, hvilket kan betyde at de punkterer lettere og/eller bliver hurtigere slidt, hvorfor du skal skifte dem oftere.

Vind et gratis sæt dæk fra Goodyear med Autobutler - værdi: 5.000 kr.

Dæk af højere kvalitet

Der er en lang række dækmærker af højere kvalitet, fx Michelin, Goodyear og Continential. Løbende bliver der udført test af de forskellige mærker og de viser stor set alle, at forskellen mærkerne imellem er meget lille. Generelt set holder kvalitetsdæk længere og laver mindre lyd og føles mere komfortable at køre med. På mange måder er dækkene noget af det vigtigste ved din bil. Derfor giver det god mening at investere i kvalitet, der øger sikkerheden for dig som bilist og højner køreglæden generelt.

Nye billige dæk

Dæk ligner måske på overfladen hinanden, men der er kæmpe forskelle i deres ydeevne. Har du fx en lille bil og ikke går synderligt op i at køre hurtigt, betyder ydeevne måske ikke det store. Men i helt grelle tilfælde kan det faktisk betyde forskellen mellem liv og død. Der er tidligere udført tests der viser at de billigste dæk – selv under gode forhold – kan være helt op til 14 meter længere om at bremse ved 110kmt end deres dyrere alternativ, når det har regnet.

Et endnu billigere, men brugt alternativ

Et sidste alternativ er brugte dæk, hvilket på overfladen måske synes attraktivt. Men det er ikke risikoen værd. Disse dæk er i bund og grund allerede kasseret, og det er derfor ikke muligt at garantere deres holdbarhed, kvalitet og sikkerhed, hvorfor du unødvendigt udsætter dig selv og dine medpassagerer for fare. Det er meget svært at vurdere om brugte dæk allerede er blevet repareret, hvilket betyder at du ikke ved om de har været punkteret og derfor bremser som forventeligt. Selvom det er ulovligt at sælge tidligere brugte dæk, der ikke imødekomme de gængse kvalitetskrav, sker det desværre ofte, da det er meget svært for folk flest at vurdere muligheden.

Køb billige dæk online

Forskellige værksteder vil sælge og montere dæk til vidt forskellige priser. På autobutler.dk får du 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokale kvalitetsværksteder. På den måde kan du bestemme, hvilket værksted der passer dig bedst baseret på pris, afstand, bedømmelser fra tidligere brugere m.m. Booker du dit næste værkstedsbesøg gennem autobutler er du således sikker på at få markedets bedste tilbud – uanset hvad du skal have lavet på din bil -, en god service og muligheden for at give din egen bedømmelse af værkstedet bagefter.
Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på dæk og dækskifte

Alt om sommerdæk, vinterdæk og fælge

Tips om sommerdæk og dæktyper

Tips om vinterdæk

Tips om dæk og fælge

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din bilreparation Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din bilreparation med tryghed

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Opret en opgave nu