For at give dig en bedre oplevelse, gemmer vi informationer om dit besøg på www.autobutler.dk. Læs mere

Vores blog om biler

Billige dæk online

Dæk og dækskifte Det er ekstremt vigtigt for sikkerheden at sørge for at dine dæk er i god stand. Du er derfor nødt til at udskifte dine sommerdæk eller vinterdæk før de bliver helt nedslidte. Hvor ofte du skal skifte dine dæk afhænger helt og aldeles af hvor ofte og hvor langt du kører, men når det er tid vil du selvfølgelig gerne finde nogle billige dæk online. Du er nødt til at træffe et vigtig valg når du skal udskifte dine dæk – hvad er det præcis du er på udkig efter? Hvis du er begrænset af et budget, vælger du måske kun ud fra pris. Men mange bilejere er desværre ikke klar over konsekvensen ved at vælge ét dæk fremfor et andet. Og forskellen på god og dårlig kvalitet.
Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på dæk og dækskifte

Billige dæk kan blive dyre

Når du sammenligner priser på forskellige dæk, er du nødsaget til at se på dem som en investering. Nogle koster måske mere up-front, men kan faktisk vise sig at være billigere i det lange løb, da du ikke skal udskifte dem så ofte. Dæk af en højere kvalitet kan også have en positive effekt på dit benzinforbrug, hvilket betyder at du ender med at bruge færre penge på benzin i fremtiden. Billige dæk er som oftest af en dårligere kvalitet, hvilket kan betyde at de punkterer lettere og/eller bliver hurtigere slidt, hvorfor du skal skifte dem oftere.

Dæk af højere kvalitet

Der er en lang række dækmærker af højere kvalitet, fx Michelin, Goodyear og Continential. Løbende bliver der udført test af de forskellige mærker og de viser stor set alle, at forskellen mærkerne imellem er meget lille. Generelt set holder kvalitetsdæk længere og laver mindre lyd og føles mere komfortable at køre med. På mange måder er dækkene noget af det vigtigste ved din bil. Derfor giver det god mening at investere i kvalitet, der øger sikkerheden for dig som bilist og højner køreglæden generelt.

Nye billige dæk

Dæk ligner måske på overfladen hinanden, men der er kæmpe forskelle i deres ydeevne. Har du fx en lille bil og ikke går synderligt op i at køre hurtigt, betyder ydeevne måske ikke det store. Men i helt grelle tilfælde kan det faktisk betyde forskellen mellem liv og død. Der er tidligere udført tests der viser at de billigste dæk – selv under gode forhold – kan være helt op til 14 meter længere om at bremse ved 110kmt end deres dyrere alternativ, når det har regnet.

Et endnu billigere, men brugt alternativ

Et sidste alternativ er brugte dæk, hvilket på overfladen måske synes attraktivt. Men det er ikke risikoen værd. Disse dæk er i bund og grund allerede kasseret, og det er derfor ikke muligt at garantere deres holdbarhed, kvalitet og sikkerhed, hvorfor du unødvendigt udsætter dig selv og dine medpassagerer for fare. Det er meget svært at vurdere om brugte dæk allerede er blevet repareret, hvilket betyder at du ikke ved om de har været punkteret og derfor bremser som forventeligt. Selvom det er ulovligt at sælge tidligere brugte dæk, der ikke imødekomme de gængse kvalitetskrav, sker det desværre ofte, da det er meget svært for folk flest at vurdere muligheden.

Køb billige dæk online

Forskellige værksteder vil sælge og montere dæk til vidt forskellige priser. På autobutler.dk får du 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokale kvalitetsværksteder. På den måde kan du bestemme, hvilket værksted der passer dig bedst baseret på pris, afstand, bedømmelser fra tidligere brugere m.m. Booker du dit næste værkstedsbesøg gennem autobutler er du således sikker på at få markedets bedste tilbud – uanset hvad du skal have lavet på din bil -, en god service og muligheden for at give din egen bedømmelse af værkstedet bagefter.
Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på dæk og dækskifte

Alt om sommerdæk, vinterdæk og fælge

Tips om sommerdæk og dæktyper

Tips om vinterdæk

Tips om dæk og fælge

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din bilreparation Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din bilreparation med tryghed

3 tilbud og sammenlign priser på dækskifte

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det sikrer at kun de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på altid at få den bedste pris.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 350 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu