For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Kom forrest i køen til sommerdæk

Dæk og dækskifte Det er det samme hvert år. Når sneen vælter ned ved vintertide, strømmer bilejerne til værkstederne og dækcentrene for at få fat i de vinterdæk, der har vundet årets dæktest. For så at konstatere, at mange andre har fået samme idé i lidt bedre tid. Og så er der udsolgt af vinderdækkene. Det samme sker om foråret. Når solen endelig skinner, vejene er tørre, og temperaturen bliver forårsagtig, står bilejerne i kø for at få fat i de nyeste vinderdæk med sommermønster. Og ender ofte med at måtte nøjes med et andet dæk end det foretrukne.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Autobutler.dk har en stribe gode råd om skift til sommerdæk:
  • Du skal skifte, når sneen forsvinder fra vejene. Vinterdæk er gode til sne, sjap og is, men på tør og regnvåd vej er helårsdæk og sommerdæk bedre. Vinterdæk bliver også hurtigt slidt, når temperaturen stiger, da de er lavet af en blødere gummiblanding.
  • Vælg to eller tre dæk, der passer til dine krav og din pengepung. De kendte mærker som Goodyear, Continental og Michelin er som regel dyrest, mens lidt mere ukendte mærker som Hankook og Nokian kan være ganske udmærkede også. Dækkene i dæktestene får typisk op til fem stjerner, og hvis et ukendt mærke får en god karakter, kan du ofte gøre et godt køb.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

  • Hav styr på dækstørrelse og fartkode, for eksempel 195/85 R15. Det står på siden af dine gamle dæk. Hvis du kun har nogle rustne gamle fælge, så overvej at få nogle smarte alufælge til de nye sommerdæk. Det pynter og gør det lettere at sælge bilen, når den tid kommer.
  • Gå ind på autobutler.dk og opret opgaven. Beskriv præcist, hvilke dæk og eventuelt fælge, du ønsker. Hvis du vakler mellem to dækmærker, kan du jo bede om priser på begge. Ønsker du lånebil, så kryds af. Meget hurtigt får du op til tre tilbud fra værksteder og dækcentre i dit nærområde og kan frit vælge det, du synes bedst om.

Få 3 tilbud på dæk og dækskifte

Alt om sommerdæk, vinterdæk og fælge

Tips om sommerdæk og dæktyper

Tips om vinterdæk

Tips om dæk og fælge

Få 3 tilbud på din bilreparation Få 3 tilbud på din bilreparation med tryghed

3 tilbud og sammenlign priser på dækskifte

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer