Sammenlign priser på nye fælge, fælg opretning og fælge udskiftning

4.6 (57)
  • Få tilbud fra 221 uafhængige værksteder
  • Du sparer i gennemsnit 14%* eller 141 kr*. på nye fælge og fælg opretning
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud
Du sparer i gennemsnit
14%*
Derfor skal du købe nye fælge eller finde tilbud på fælg opretning gennem Autobutler
  • Du sparer i gennemsnit 14%,* svarende til 141 kr*.
  • Autobutler.dk hjælper dig med at sammenligne online tilbud på nye fælge og fælg opretning
  • Værksteder stikprøvekontrolleres af FDM
  • Ekstra tryghed med 3 års FDM-godkendt garanti
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online
Få tilbud

Sammenlign tilbud på: fælg opretning, nye fælge og andet arbejde relateret til fælge.

Bedømmelser af opgaver vedrørende fælge opretning

Brabrand Bilservice
cirka 15 timer
God oplevelse
Jan H.
Volkswagen Up! (2013)
Autoteknik Viby - Din Bilpartner
cirka 15 timer
Super søde og helt styr på det.
Ole J.
Opel Zafira (2013)
3K Biler ApS - Hella Service Partner
cirka 16 timer
Virkelig god, kompetent og hjælpsom service, 5 stjerner herfra. Michael 😊
Michael H.
Audi A3 (2008)

Få tilbud
Sammenlign tilbud på: fælg opretning, nye fælge og andet arbejde relateret til fælge.

Har du brug for reparation af fælge?

Opretning eller udskiftning af fælge og alufælge

Mange bilejere har oplevet det. Man har lige købt lækre, nye aluminiumsfælge eller stålfælge til sin flotte VW Golf, Ford Mondeo eller måske BMW – og så får man en ridse eller et hak i en af fælgene.

Uanset om du har brug for reparation, opretning eller udskiftning af stål- eller alufælge, kan Autobutler hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Med Autobutler kan du indhente tilbud på fælgopretning, -udskiftning og -reparation fra kvalitetsværksteder nær dig.

På den måde kan du sammenligne tilbud fra forskellige værksteder og finde den bedste løsning – til den bedste pris.
Du har mulighed for at læse kundebedømmelser og følge andre kunders anbefalinger. Og du er garanteret gennemsigtighed med alle priser på udskiftninger og reparationer, så du ved præcis, hvad du betaler for.

Få tilbud
Sammenlign tilbud på: fælg opretning, nye fælge og andet arbejde relateret til fælge.

Skal du vælge fælg opretning eller nye alufælge?

Når en af dine fælge har fået en skade, er det nærliggende at tænke, at det er nemmest og mest økonomisk at få repareret den. Men kan det egentlig betale sig?

I langt de fleste tilfælde vil svaret faktisk være nej. At reparere fælge er en temmelig omstændelig opgave. Derfor kan det oftest bedre betale sig at få fælgen udskiftet med en ny.

Det er som regel kun, hvis du har nogle helt specielle eller dyre fælge, som måske er svære at skaffe igen, at du bør overveje at få skaden repareret. Ellers vil nye fælge oftest være den billigste og mest almindelige løsning.

Hvis der er tale om en skade, der er meget lille og kosmetisk, kan det dog godt betale sig at få fælgen renoveret, repareret eller oprettet. Samtidig kan du med fordel også skifte dæk, når du alligevel har dækkene af bilen.

Alufælge eller stålfælge – hvad skal du vælge?

Du er måske bekendt med idéen om, at alufælge vejer mindre end stålfælge og derfor forbedrer kørselsoplevelsen. Men det udsagn holder ikke længere stik.

Selvom aluminium som udgangspunkt vejer mindre end stål, er vægtykkelsen af moderne stålfælge så tynd, at der nærmest ingen vægtforskel er. Derfor bør vægten ikke være årsag til at vælge alufælge over stålfælge.

Der er dog stadig visse forskelle at tage højde for, når du vælger fælge. For det første er prisen på alufælge højere end på stålfælge. Hvis du foretrækker alufælge, men ikke er interesseret i at betale fuld pris, kan du derfor overveje at købe brugte alufælge.

De fleste foretrækker alufælges udseende frem for stålfælge – og med god grund. De højglanspolerede eller matbørstede aluminiumsfælge er utvivlsomt pænere end de mørke stålfælge.

Til gengæld er aluminiumsfælge langt mere sarte over for grus, mudder og vejsalt. Så snart materialet får et bump, vil der meget hurtigt opstå overfladiske ridser på det klare lag. Og trænger der væske ind i disse skrammer, vil fælgen korrodere og blive ustabil. Et dybt hul i vejen kan derfor hurtigt betyde enden for en beskadiget alufælg.

De billigere stålfælge er langt mere robuste end alufælge. De fleste ting, der hurtigt ødelægger en aluminiumsfælg, beskadiger kun en stålfælg visuelt. Hvis du kører meget på uasfalterede veje, anbefaler vi derfor, at du vælger stålfælge.

Betyder rustne fælge noget for kørselsevnen?

Med tiden vil dine fælge blive beskidte og misfarvede, og ligesom resten af karosseriet kan både alufælge og stålfælge ruste.

Rustne fælge har heldigvis ingen indflydelse på kørselsevnen, da rusten kun beskadiger fælgenes overflade.

Rusten kan desuden nemt fjernes, og det er derfor ikke noget, du skal være bekymret over.

Rustarbejde er dog en væsentlig del af bilens vedligeholdelse. Hvis du har problemer med rust, anbefaler vi derfor, at du undersøger mulighederne for at udbedre rustskaderne.

Fælge

Mere om sommerdæk, vinterdæk og fælge

Skal du have monteret nye fælge på din Peugeot, Volkswagen eller Renault’s dæk? Find gennemsnitspriserne for montering af fælge på et hav af forskellige bilmærker – heriblandt BMW, Ford & Citroën – og bliv klogere på, hvad det vil koste at få hjælp fra en specialist. Værksteder over hele landet står klar til at tage professionelt imod dig for at sikre, at din Toyota eller Opels nye fælge monteres korrekt.

Få tilbud
Sammenlign tilbud på: fælg opretning, nye fælge og andet arbejde relateret til fælge.

Mest populære service og reparationer

Lige nu priser fra 395 kr.*
4.5 (6.883)
Typisk biler fra 1970-2017 (kølemiddel R134A)

Få et velfungerende aircondition-anlæg og kold luft i kabinen. Din aircondition serviceres, tjekkes for utætheder og der påfyldes op til 200g kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Lige nu priser fra 449 kr.*
4.7 (163)
Bilårgang 2018 eller nyere (kølemiddel R1234YF)

Få et velfungerende aircondition-anlæg og kold luft i kabinen. Din aircondition serviceres, tjekkes for utætheder og der påfyldes op til 200g kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Spar i gennemsnit 934 kr.*
4.5 (33.588)
Spar i gennemsnit 24%*

Bestil serviceeftersyn med stempel i servicebogen. Du får en komplet gennemgang af din bil efter producentens forskrifter. Værkstedet skifter alle krævede dele så bilens garanti er sikret.

Lige nu priser fra 595 kr.*
4.6 (4.058)
Spar i gennemsnit 53%*

Bestil dit olieskift online. Du får tømt bilens gamle olie og fyldt op til 4 liter kvalitetsolie på bilen. Værkstedet skifter også dit oliefilter og sørger for at bortskaffe den gamle olie.

Få tilbud nær dig

Vi har 221 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.