Er dit airconditionanlæg i topform? Husk airconditionservice. - Autobutler.dk blog

Blog

Er dit airconditionanlæg i topform?

Aircondition / klimaanlæg
Airconditionanlæg og klimaanlæg er en behagelighed, men de skal ses efter.

Næsten alle biler sælges i dag med et halvautomatisk køleanlæg, aircondition også kaldet. Det virker ved at en kompressor nedkøler og tørrer luften, inden den kommer i cirkulation i kabinen, så der altid er et behageligt indeklima uanset temperaturen udenfor. Og du får fjernet duggen fra indersiden af ruderne på kølige morgener og i regnvejr.

Ulempen ved aircondition er, at temperaturen i bilen ikke er den samme hele tiden. Det kan nemt blive for koldt. Derfor bliver det mere og mere populært med fuldautomatiske klimaanlæg, der holder den samme temperatur hele tiden, for eksempel 21 eller 22 grader C, som mange bilister finder ideelt.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Tjek dit Airconditionanlæg

Når bilen er ny, er mængden af kølevæske i top, og kompressoren fungerer, som den skal. Men bittesmå utætheder ved samlinger og pakninger kan betyde, at op mod 10 procent af kølemidlet siver ud på blot et år, siger nogle eksperter. Og hvis anlægget mangler kølemiddel, vil kompressoren holde op med at virke og i nogle tilfælde tage skade. Det er derfor vigtigt at få tjekket sit airconditionanlæg eller klimaanlæg ca. hvert andet år, så man kan få efterfyldt kølemiddel, om nødvendigt. Ved samme lejlighed kan du få renset luftkanalerne, så eventuel dårlig lugt forsvinder.

Få 3 tilbud på tjek af aircondition eller klimaanlæg

Mere om aircondition og klimaanlæg

3 tilbud og sammenlign priser på aircondition

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 518 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu