Camilla fra Sydsjælland vandt gratis værkstedsbesøg

03 september 2021, 16:38

Hvorfor ringe til værkstedet, når internettet er opfundet? Det tænkte Camilla, da hun skulle have sin Renault Kadjar til service. Hun gjorde som over en million andre bilejere og brugte Autobutler til at spare tid og penge. Hendes billigste tilbud lød på 1859 kroner, hvilket er langt under markedsprisen.

Faktisk så sparer du helt op til 70%* når du bruger autobutler.dk. Samtidig får du prismatch - hvis du finder et billigere tilbud et andet sted, så matcher vi selvfølgelig prisen.Vores mission er at sikre bilejere gennemsigtighed, høj kvalitet og lave priser, når bilen skal på værksted. Vi hjælper dig med at spare penge på dit næste værkstedsbesøg uanset hvilken opgave, du skal have udført på din bil.
Billed

Autobutler fejrede kunde nummer 1 million i august 2021 med en kæmpe lodtrækning om at få bilreparationen gratis.Camilla Christensen vandt og fik sit service helt GRATIS gennem autobutler.dk
“Min oplevelse med Autobutler har været fremragende. Vores bil skulle til service, og vi så derfor autobutler som en mulighed, da vi før har brugt dem.

Jeg blev kontaktet af Autobutlers rådgivere kort tid efter jeg havde valgt et værksted fordi mekanikeren ikke havde tid på det tidspunkt, hvor jeg kunne aflevere bilen. Autobutler hjalp med at finde en ny dato, der passede, så vi kunne få vores bil på værksted kort tid efter.

Jeg har gode oplevelser med de værksteder, der samarbejder med Autobutler og der bliver tjekket op på om oplevelsen har været tilfredsstillende, når bilen har været på værkstedet.

Jeg vil til enhver tid bruge autobutler igen, og helt sikkert anbefale det til andre.
Vh. Camilla“Har din bil brug for en kærlig hånd, så kan du med fordel bruge Autobutler, så dit budget rækker længere.

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.