Mercedes - frikørt taxa

Billig service til den frikørte taxi

Drømmer du om en frikørt Mercedes Benz, er servicepriserne ret lave via Autobutler

Serviceeftersyn: Hvilken frikørt Taxi er billigst?

Efter en lovændring, der ifølge B. T. gør frikørte taxier afgiftsfri, hvis skattegrundlaget er under 230.000 kr., har mange fået en drøm om at købe en frikørt taxi som for eksempel en Mercedes Benz E-serie, BMW 3- eller 5-serie, Volvo V70 eller noget fjerde med masser af udstyr, flå folien af den og nyde at være chauffør i den store, solide, magtfulde bil.

Men det kan koste dyrt i reparationer, hvis man bare kører til nærmeste mærkeværksted og betaler ved kasse ét, når den skal have service eller repareres.

Vedligeholder man derimod den frikørte taxi via vores værkstedsportal, er priserne slet ikke så slemme. Tag til eksempel service på bilmodeller, der har rundet 250.000 km på få år og derfor med stor sandsynlighed har kørt som taxier:

Der er tale om gennemsnitspriser inkl. moms. Opel Vectra blev valgt til analysen, fordi der ikke er nok Insignia’er i databasen. Det skal retfærdigvis også bemærkes, at der er færre data på Volkswagen Passat end på de andre modeller. Det betyder, at nogle få høje servicepriser smitter ret kraftigt af på gennemsnitprisen.

Få tilbud på reparation

koblingsarbejde er BMW billigst med 4.583 kr., på bremsearbejde er Mercedes Benz billigst med 2.867 kr., og på udstødningsarbejde er Ford billigst med 2.467 kr. Generelt set er Ford Mondeo billigst at vedligeholde.

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.