Pris på serviceeftersyn Dacia

Find et godt tilbud på et Dacia serviceeftersyn

Det rumænske billigmærke Dacia har igennem flere år erobret stadig større markedsandele på det europæiske bilmarked, og tilbage i 2014 blev Dacia Logan MCV kåret som Danmarks billigste stationcar. Det er franske Renault, der står bag Dacia, og det betyder, at bilmærket har arvet en hel del teknik fra både Renault og Nissan.

På Autobutler har vi beregnet gennemsnitsprisen på et Dacia serviceeftersyn foretaget af værksteder tilknyttet vores værkstedsportal. Prisen er beregnet på tværs af modeller og årgange, og derfor kan prisen på netop dit serviceeftersyn godt afvige fra nedenstående.

Spar i gennemsnit*
726 kr. / 21%

Det er værd at være opmærksom på, når bilen skal på værksted, for vælger du at køre din bil på et ikke-autoriseret Dacia værksted, så kan du måske med fordel vælge et værksted, som har speciale i enten Renault eller Nissan.

Som Dacia-bilejer er det vigtigt, at du overholder producentens anvisninger til, hvor ofte bilen skal til serviceeftersyn.

Et serviceeftersyn er med til at forebygge problemer og imødekomme fejl førend de opstår. Samtidig er et serviceeftersyn med til, at du bevarer køreglæden i din Dacia langt ud i fremtiden ved bl.a. at sikre dig, at både køregenskaber, miljøhensyn og brændstoføkonomi er i top.

På Autobutler får du tilbud, som du herefter kan sammenligne - både i forhold til pris, beliggenhed og andre bilejeres bedømmelser af hvert enkelt værksted.

Tid til et serviceeftersyn?

Som ejer af en Dacia bør du køre din bil til serviceeftersyn mindst én gang om året, eller når den har kørt mellem 10.000-30.000 kilometer. Vær opmærksom på, at har du garanti på bilen er det vigtigt, at du overholder Dacias krav omkring tidsintervaller for serviceeftersyn.

Mange værksteder har forskellige servicetilbud, men når du kører din Dacia til service, så vælg et værksted, hvor bilen kan serviceres ud fra specifikke serviceeftersynsskemaer, som passer til netop din model og dit kørselsmønster.

Er du i tvivl om serviceintervallet på din bil, så kan du finde mere information i bilens servicehæfte eller ved at kontakte vores dygtige support på 77 34 32 21, hvor de kan hjælpe dig videre.

Serviceeftersyn – er det nu også nødvendigt?

Et serviceeftersyn er en grundig kontrol, hvor bilen efterses på en række vigtige punkter og hvor det bl.a. sikres, at sikkerhedsniveauet er i orden. Serviceeftersynet er samtidig med til at gøre, at bilen reagerer optimalt i farlige situationer, som opstår i trafikken.

Et bilservice kan både være stort og lille, og det varierer fra værksted til værksted, hvad der indgår i et almindelige serviceeftersyn. Uanset valg af værksted så er det dog vigtigt, at du sikrer dig, at værkstedet altid benytter originale Dacia eller OEM-godkendte reservedele, da det er med til at forlænge bilens levetid.

Vi har samlet en række af de punkter, der som minimum skal tjekkes, når du kører din Dacia til serviceeftersyn.

 • Skift af olie og oliefilter (motor og gearkasse)
 • Diverse filtre (pollenfilter, luftfilter) tjekkes og udskiftes om nødvendigt
 • Bremseklodser og bremseskiver efterses
 • Udstødning og ophæng kontrolleres
 • Belysning tjekkes
 • Styretøj, hjulophæng og støddæmper testes
 • Horn kontrolleres
 • Rustbeskyttelse efterses
 • Viskerblade kontrolleres
 • Dæk og dæktryk kontrolleres
 • Bilens forskellige væskeniveauer kontrolleres og efterfyldes
 • Kontrol af motortæthed og gearkasse
 • Udvendige drivremme kontrolleres
 • Diverse slanger og rør gennemses

Tre gode råd til bilservice:

Før du forlader værkstedet, er det en god ide at have aftalt med mekanikeren, at den afsluttende faktura er opgjort, så det tydeligt fremgår, hvilke sliddele, olietyper, væsketyper, filtertyper m.m. der er blevet udskiftet. Sørg også for, at alle reservedele er påført oplysninger om fabrikat og typebetegnelse.

Husk også at lave en aftale om, at mekanikeren kontakter dig, hvis der findes uforudsete fejl, som straks skal repareres. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales. Det er allerede aftalen med alle værksteder på Autobutler.

Glem ikke at få servicebogen udfyldt korrekt. Det viser sig nemlig, at biler uden en opdateret servicebog taber mellem 5 og 7 pct. mere i værdi end biler, hvor servicehistorikken er i orden.

Prøv det selv og modtag tilbud på et serviceeftersyn til netop Din Dacia - så kan du i ro og mag sammenligne tilbud, værkstedernes beliggenhed og se på andre bilejeres bedømmelse, før du træffer dit valg.

Mere om bilservice og reparation

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

 • Få tilbud fra værksteder nær dig
 • Spar op til 70%*
 • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.