3 tilbud på bremseskifte til Toyota

Pris på bremseservice til Toyota

Når man træder på bremsepedalen, aktiveres bremserne ved, at bremseklodserne presses ind på hver side af bremseskiven. Når trykket holdes på bremsen, vil det få bilen til at stoppe. Med tiden bliver bremseklodserne slidte, og de skal udskiftes. Sker det ikke, kan det resultere i, at din bil bremser ujævnt, og at selve opbremsningen føles ustabil. I sidste ende vil det påvirke trafiksikkerheden, og derfor bør du altid holde øje med, at dine bremser fungerer, som de skal.

Gns. pris Sammenlign og spar Potentiel besparelse i %

En af måderne, hvorpå du opdager, at dine bremser er slidte, er at de 'hyler', når du bremser. Sagt med andre ord, så vil nye bremser, som oftest være lydløse, og selve bremsefunktionen vil være effektiv. I visse tilfælde kan bremserne dog godt hyle en smule, fordi bremseklodserne er lavet af et særligt materiale, men generelt skal bremserne ikke hyle med mindre, at de netop er slidte, eller hænger lidt.

Toyota, der er verdens største bilproducent, har de senere år været nødt til at tilbagekalde tusindvis af biler, som har haft fejl på bremsesystemet. Som Toyota-ejer er der dog generelt ingen grund til, at være bekymret, så længe du sørger for, at få dine bremser efterset, og serviceret med jævne mellemrum.

Bremseservice - ha’ styr på regningen

Et tilbud på at få serviceret, eller udskiftet bremserne på din Toyota, vil dække over arbejdstid samt reservedele. Tidsforbruget kan variere, alt afhængigt af opgavens omfang. Er det nødvendigt, at værkstedet gennemgår hele bremsesystemet, og foruden at udskifte bremseklodser og skiver, også tjekker bremserør og bremsevæske, så ses det hurtigt på regningen. Sammenlign derfor de forskellige tilbud, og vær opmærksom på, om udskiftning af bakker, kaliber samt bremseklodser og skiver står opført på reservedelslisten.

Hvad koster det at få udskiftet bremser?

Hyler dine bremser, eller fornemmer du, at opbremsningen virker ujævn, så er det en god ide, at få bremserne efterset hos mekanikeren. På Autobutler, kan du med kun få klik, få tilbud på, hvad det koster, at få udskiftet dine bremseklodser, og eventuelt skiver. Vi har beregnet gennemsnitsprisen på bremseopgaver for Toyota, udført af værksteder tilknyttet Autobutler, og den ligger på 2.693 kr. Prisen dækker over alle afgivne tilbud til samtlige Toyota modeller, så måske vil ovenstående pris afvige fra de tilbud, som du modtager.

Brug Autobutler til at indhente tilbud. Du får alle tilbud på skrift og der medfølger en udførlig beskrivelse af, hvad opgaven omfatter. Du kan nemt sammenligne pris og indhold på de forskellige tilbud, og samtidig kan du på Autobutler læse, hvordan andre brugere har anmeldt netop de værksteder, som du overvejer at bruge.

Service af bilens bremser

Når du har din Toyota til serviceeftersyn, så vil mekanikeren som regel kun foretage en visuel kontrol af bilens bremser. Ved at kigge ind gennem fælgen, kontrolleres det, hvor meget bremserne er blevet slidt, siden sidste eftersyn. Normalt bliver bremserne altså hverken skilt ad, eller smurt. Derfor anbefales det, at du foreksempel i forbindelse med skift fra vinterdæk til sommerdæk, får foretaget et grundigt tjek af dine bremser. Det tilrådes, at du vælger et værksted, hvor der findes et bremserullefelt. Her kan det nemlig kontrolleres, at bilen bremser ensartet på alle fire hjul.

Udskiftning af bremser

Der er flere faktorer, som afgør, hvornår det er tid til, at få skiftet bremseklodser og eventuelt skiver. Det afhænger bl.a. af, hvilken bilmodel du kører rundt i samt, hvor mange kilometer du har kørt siden sidste bremseskift. Endelig, så har det også betydning for slitagen af bremserne, hvor meget bykørsel eller motorvejskørsel bilen bruges til. De fleste bilmodeller har i dag en bremseindikator, som slides under kørsel, og som til sidst aktiverer en advarselslampe i bilens instrumentbræt. Når den lyser, er det tegn på, at bremserne skal skiftes.

Kører du ikke så ofte i din bil, vil du formentlig opleve, at bremserne begynder at ruste. Det vil medføre, at der ved opbremsning, kan høres en svag skurrelyd. Det er helt normalt, men lyden skal gerne forsvinde efter få opbremsninger. Gør den ikke det, kan det være tegn på, at bremserne er blevet for rustne, og måske endda har sat sig fast. Er du i tvivl om, hvorvidt dine bremser fungerer, som de skal, så kør bilen på værksted.

Alt om bilens bremser

Få tilbud og sammenlign priser på bremser

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 193 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.