Få et godt tilbud på bremser til Nissan

Bremseskifte til Nissan – få et godt tilbud

05 juli 2017, 10:34

På diverse bil-hjemmesider kan man ofte læse artikler om bilens funktioner, og hvor vigtigt det eksempelvis er, at motoren ikke mangler motorolie, eller at tandremmen er så slidt, at den risikerer at springe under kørsel. Umiddelbart kunne man få den tanke, at alle dele og alle bilens funktioner er lige vigtige. Og så alligevel ikke, for er der ét punkt, hvor sikkerheden og driftsegenskaberne ikke kan fremhæves nok, så er det bilens bremser. Når du kører din Nissan til serviceeftersyn, vil mekanikeren foretage et kontroltjek af dine bremser. Men der vil, med mindre andet er aftalt, kun være tale om en visuel kontrol.

Sammenlign og spar* Du sparer i gennemsnit*
DKK 788 22%

Mekanikeren kigger ind bag fælgen for at tjekke, hvor slidte bremserne ser ud, og når det sammenholdes med, hvordan bilen reagerer, når den køres ind på liften, kan en mekaniker med lidt erfaring hurtigt vurdere bremsernes tilstand. Da der altså kun er tale om en visuel kontrol, er det vigtigt, at du også selv er opmærksom på, om bilens bremsesystem pludselig reagerer anderledes end normalt.

Oplever du uregelmæssigheder, eller har du mistanke om, at der er noget galt med bremserne på din Nissan, så bør du hurtigst muligt kontakte et værksted. Her vil der blive foretaget en bremseinspektion, som viser om det eventuelt er påkrævet med en rensning, smøring og justering af bremserne. Det kan anbefales, at bruge et værksted, hvor din Nissan køres op på et såkaldt bremserullefelt, så mekanikeren kan tjekke om bilen bremser ensartet på alle hjul.

Bremseskift – få en god pris

Brug vores værkstedsportal, når du skal have skiftet bremserne på din Nissan. Det kan faktisk godt betale sig. For tilbage i 2013 foretog Autobutler et pristjek på alle bremseopgaver, som var sendt i udbud blandt de tilknyttede værksteder. Resultatet viste dengang, at man som bilejer kunne spare helt op til 31 pct. på værkstedsregningen, ved at vælge det billigste fremfor det dyreste tilbud. For at hjælpe dig på vej, har vi beregnet gennemsnitsprisen på bremseopgaver for Nissan, udført af værksteder tilknyttet autobutler.dk, og den ligger på 3.045 kr.

Udregningen er baseret på alle de tilbud på bremseskift til Nissan, som er sendt til brugerne af Autobutler.
Brug Autobutler – få tre skriftlige tilbud og kend prisen, inden du kører bilen på værksted. På Autobutler får du en detaljeret beskrivelse af opgavens omfang, og dermed øget sikkerhed for, at du vælger det rigtige værksted.

Bremseskift - lær at gennemskue tilbuddet

Når du får tilbud på et bremseskift, vil det som regel fremgå, at den samlede pris dækker over arbejdstid samt reservedele. Sammenligner du de forskellige tilbud, kan du se, om værkstedet har beregnet, at der både skal skiftes bakker, kaliber samt bremseklodser og skiver. Hvis det viser sig, at der eksempelvis kun skal udskiftes klodser, og eventuelt skiver, er det en mindre opgave, og tidsforbruget vil være derefter.

Udskiftning af bilens bremserør, medregnes sjældent i værkstedernes standardtilbud. Det er nemlig sjældent, at de skal skiftes, men for en god ordens skyld, så bed mekanikeren om at tjekke, at rørene er, som de skal være. Viser det sig, at værkstedet skal i gang med den helt store opgave, hvor bremser, inklusive bremserør og bremsevæske, skal udskiftes, så løber der hurtigt en del timer på regningen. Derfor er det en god ide på forhånd at tjekke, hvad der indgår i opgaven, og efterfølgende sammenligne værkstedernes tilbud og timepriser.

Er det tid til at få skiftet bremser?

Det er vigtigt, at bremserne på din Nissan efterses med jævne mellemrum. Hvor tit bremserne skal skiftes, kommer bl.a. an på din kørestil, og dit kørselsmønster. Bremserne slides eksempelvis mere, hvis du kører mest i byen, hvor der helt naturligt bremses mere.

Stort set alle biler har i dag en bremseindikator, som slides under kørsel. Når bremseklodserne er ved at være slidt ned, blottes der en ledning, som aktiverer en advarselslampe i bilens instrumentbræt. Når advarselslampen lyser, er det tid til at få bremserne skiftet.

Et andet tegn på, at klodserne er slidte er, hvis opbremsningen virker ’ujævn’ eller, hvis der kommer en hylelyd i forbindelse med opbremsningen. Begge dele er som regel tegn på, at bremseklodserne står foran en udskiftning. Endelig, så vil en bremsepedal, der over tid kan trædes længere og længere ned, førend bremserne aktiveres, være tegn på, at klodserne er slidte.

Slid mindre på bremserne

Ved at tænke dig om, og ændre lidt på dine kørselsvaner, kan du måske få dine bremser til at holde væsentligt længere tid. Nedenfor får du 2 gode råd til, hvordan du i sidste ende sparer både penge og besvær med at få skiftet bremseklodser lidt for ofte.

  • Brug bilens frigear. Jo lavere hastighed, bilen har ved opbremsning, jo mindre slides der på bilens bremsesystem. Derfor kan du med fordel koble ud, sætte bilen i frigear, og trille frem mod det sted, hvor der skal bremses.

  • Travlhed slider på bremserne. Har du tit al for travlt, når du er ude og køre, så påvirker det med garanti din kørsel. I modsætning til beskrivelsen ovenfor, vil du højst sandsynligt køre frem til et stop med fuld fart, og først bremse i sidste øjeblik. Kør i stedet i god tid. Det øger trafiksikkerheden, og slider mindre på dine bremser.

Alt om bilens bremser

Få tilbud og sammenlign priser på bremser

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 187 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.