Pris på undervognsbehandling til Hyundai

Rustbeskyttelse – pas på din Hyundai

Alle biler i Danmark – også Hyundai – vil have godt af at få regelmæssig rustbeskyttelse. Selv når de er helt nye. Det giver vi en forklaring på senere.

Men hvad koster det så? Prisen for at få en Hyundai undervognsbehandlet afhænger bl.a. af model og krav til behandlingen. Der kan være mere arbejde forbundet med visse Hyundai-modeller, og derfor kan prisen også variere.

Men baseret på alle de tilbud, som er givet gennem Autobutler, er vi kommet frem til en gennemsnitpris.

Spar i gennemsnit*
0 kr. / 0%

Gør som mere end 600.000 andre bilejere har gjort før dig.

Når du bruger vores værkstedsportal til at indhente tilbud, får du dem på skrift. Autobutler giver dig således gennemsigtighed i dine aftaler og garanterer, at alle reparationer og værkstedsbesøg fås til en fair pris.

Det danske vejr er hårdt for bilerne

Gennem de seneste par år har gentagne undersøgelser vist, at biler generelt og minibiler i særdeleshed ruster mere og ruster hurtigere end tidligere.

Det er især undervognen og ved samlinger og bøjninger, at rusten ses, efter at bilerne blot har kørt nogle få år på de danske veje.

Sammenlignes Danmark med andre europæiske lande, så er problemerne større her end der. Det skyldes flere ting. Dels så beholder danskerne bilerne længere, også efter at rustgarantien er udløbet, og problemerne begynder at opstå. Og dels er det danske vejr ren gift for bilerne. Det fugtige klima kombineret med vinterens vejsalt rammer nemlig bilerne hårdt.

De stigende rustproblemer skal samtidig ses i lyset af, at mange minibiler kun har fået en begrænset rustbeskyttelse, når de forlader fabrikken. Derfor begynder rusten at titte frem allerede efter få år.

Forklaringen skal også findes i det forhold, at bilerne bliver robotsprøjtet på fabrikken. Det er en metode, som har den svaghed, at den sjældent kommer helt ud i alle afkroge og hulrum.

Ovenstående er nogle generelle betragtninger og behøver ikke nødvendigvis omhandle din Hyundai.

Men det ændrer ikke ved, at du som bilejer bør sørge for, at få din Hyundai undervognsbehandlet og vedligeholde rustbeskyttelsen med jævne mellemrum.

Hvornår er det bedst at få foretaget en undervognsbehandling?

Når den kolde årstid nærmer sig, kommer de fleste bilejere pludselig til at tænke på, at bilen da også lige skal have en undervognsbehandling for at kunne modstå vinterens strabadser.

Er du for sent ude, så risikerer du i værste fald at blive afvist, fordi værkstederne ikke kan tage flere ordrer ind. Vælg derfor en årstid, hvor du er sikker på at kunne få din Hyundai undervognsbehandlet.

Både forår og sommer er der ofte god plads på undervognscentrene, og der skal derfor ikke meget til at regne ud, hvornår det bedst kan betale sig at få bilen undervognsbehandlet.

Undervognsbehandling – hvad er det?

Autobutler anbefaler, at du mindst hvert andet år får din Hyundai rustbeskyttet. Vil du have garanti for, at undervognsbehandlingen foretages korrekt, så vælg et af de anerkendte værksteder, der er underlagt kontrol fra eksempelvis Autobutler som i samarbejde med FDM foretager stikkontrol af værkstedernes udførte arbejde.

Stikprøvekontrollen er med til at højne kvaliteten i det udførte arbejde. Samtidig anbefales det, at du på Autobutler tjekker, hvad andre bilister har sagt og skrevet om det pågældende værksted.

En almindelig undervognsbehandling omfatter følgende punkter:

  • Bundplader og andre plastdele som eksempelvis inderskærme afmonteres
  • Undervogn og hjulkasser trykluftrenses for vejsnavs og løstsiddende undervognsmasse
  • Undervognens karosserimæssige stand kontrolleres
  • Behandling i hulrum, døre, for- og bagklap
  • Undervogn behandles
  • Særligt udsatte steder bør efterbehandles med specielt bindemiddel

Findes der gennemtæringer, skal dette repareres, inden bilen bliver rustbeskyttet.

Ovenstående behandling betragtes som den mest omfattende og grundlæggende undervognsbehandling af nye biler eller førstegangsbehandlinger. Efter sådan en behandling skal din Hyundai fremover blot have en vedligeholdelsesbehandling cirka hvert andet år.

Mere om undervognsbehandling og rustbeskyttelse

Få tilbud og sammenlign priser på undervognsbehandling

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.