Undervognsbehandling og rustbeskyttelse til Peugeot

Pris på undervognsbehandling & rustbeskyttelse til Peugeot

Både karosseriet og undervognen på din Peugeot skal passes og vedligeholdes, som alle andre dele på din bil. Vintervejret med saltningen på de danske landeveje er hård kost for din bil, og hvis ikke den behandles med rustbeskyttelse, vil du hurtigt kunne se tegn på begyndende rustdannelser.

Prisen for at få din Peugeot undervognsbehandlet svinger alt afhængig af behandlingsform og årstid. Autobutler har undersøgt gennemsnitsprisen for bilmærket Peugeot. Nedenstående gennemsnitspris for en undervognsbehandling dækker over alle modeller og alle udførte opgaver, som er foretaget af værksteder tilknyttet Autobutler.

Gns. pris Sammenlign og spar Potentiel besparelse i %
DKK 4.390 DKK 0 0 %

Når du bruger Autobutler til at indhente tilbud, så skal du sikre dig, at det tydeligt fremgår af det fremsendte tilbud, hvilken model din bil er. Rustbeskyttelsescentrene har nemlig sprøjteskemaer, der er specielt udviklet til hver eneste modeltype. Det betyder, at rustbeskyttelsesbehandlingen følger bestemte anvisninger og trænger ind mellem pladesamlinger og ved svejsepunkter og dermed giver den bedste beskyttelse mod rust.

Peugeot anbefaler, at bilen behandles første gang inden for 4 år og herefter hvert andet år. Vær opmærksom på, om der er særlig krav på det punkt, for at du bevarer fabriksgarantien på din bil.

Det er nemt at holde øje med de synlige dele og med jævne mellemrum tjekke bilens lak, men problemet med rust er langt mere alvorligt på den del af bilen, som ikke er synlig. Det vil sige vanger og hulrum i bunden af din Peugeot.

Det er derfor nødvendigt med en god undervognsbehandling med jævne mellemrum.

Undervognsbehandling – find det bedste værksted

Når du bruger vores værkstedsportal til at indhente skriftlige tilbud, er du bl.a. sikret FDM’s stikprøvekontrol og 3 års reparationsgaranti.

For at skabe gennemsigtighed og det fornødne overblik, får du skriftlige tilbud i din indbakke. Det er med til at sikre, at du får din kommende undervognsbehandling til en fair pris.

Peugeot - rustbeskyttelsens ABC

Når du skal have din Peugeot rustbeskyttet, så anbefales det, at du kører din bil til et rustbeskyttelsescenter i stedet for selv at give dig i kast med opgaven.

Vil du have garanti for, at undervognsbehandlingen foretages korrekt, så vælg et af de anerkendte værksteder, som er underlagt stikprøvekontrol fra eksempelvis Autobutler.

Når du skal udvælge et værksted, så skal du sikre dig, at nedenstående punkter indgår i undervognsbehandlingen af din Peugeot.

 • Afmontering af bundplader og andre plastdele som eksempelvis inderskærme
 • Vask samt trykluftrensning af undervognen og hjulkasser, så snavs og løstsiddende partikler fjernes
 • Varmluftstørring af undervognen
 • Inden behandlingen påbegyndes, undersøges undervogn for begyndende rust
 • Der foretages rustbeskyttelsesbehandling i alle vognens hulrum (vanger, paneler, klapper og døre)
 • Behandling af bundplader og hjulkasser med rustbeskyttelse
 • Samtlige sprøjtehuller tilproppes
 • Bilen vaskes og aftørres, og al overskydende rustbeskyttelse fjernes fra lak, lister m.m.
 • Afslutningsvis stilles bilen til afdrypning.

Når din Peugeot har fået en rustbeskyttelsesbehandling som ovenstående, så skal bilen fremover kun behandles hvert andet år.

Undervognsbehandling – på hvilken årstid?

Mange vælger at få bilen undervognsbehandlet lige inden vinteren. Det er den tid på året, hvor rustbeskyttelsescentrene har allermest travlt, og som regel er det jo sådan i denne verden, at pris og efterspørgsel hænger tæt sammen.

Derfor kan det være en god ide at få bilen undervognsbehandlet enten forår eller sommer, hvor det vil være nemmere at få en tid, og hvor du samtidig kan være heldig at løbe ind i et godt tilbud. 

Fakta og gode råd om rustbeskyttelse af din Peugeot

 • Skiftende temperaturer kombineret med dansk vintervejr er en giftig cocktail for din bil. Selv helt nye biler risikerer at begynde at ruste efter kort tid, hvis ikke du sørger for at få undervognen samt bilens hulrum rustbeskyttet. Der skal kun få stenslag til for at give rusten optimale ’vækstbetingelser’.
 • Selvom nye biler er rustbehandlet fra fabrikkens side, så er det sjældent en behandling, der er god nok til at kunne modstå det danske vejr. Derfor anbefaler Autobutler, at du får foretaget en undervognsbehandling, så snart du har købt din nye Peugeot.
 • Et seriøst værksted gemmer opgaven i et såkaldt sprøjteskema, og du får samtidig en skriftlig opgavebeskrivelse af, hvad der skal laves. Nogle værksteder tilbyder også fotodokumentation, hvoraf det fremgår, at alle hulrum er blevet korrekt behandlet. Husk på, at en rustbeskyttelse af din Peugeot giver et sundere karrosseri og en længere levetid på mekaniske komponenter som f.eks. bremserør og bærearme.
 • Vælg et værksted, som du har tillid til. Der findes mange eksempler på bilejere, som er blevet snydt. Det kan nemlig være svært for lægfolk at kontrollere om værkstedet nu også, som lovet i tilbudsbeskrivelsen, har været inde i alle kroge og hjørner.
 • Det kræver som regel 1-2 dage alt inkl. at få sin bil undervognsbehandlet. Derfor er prisen derefter. Fald ikke for fristelsen til at benytte dig af et alt for billigt spottilbud. Pris og kvalitet hænger som oftest sammen.

Priser på reparationer af Peugeot

Mere om undervognsbehandling og rustbeskyttelse

Få tilbud og sammenlign priser på undervognsbehandling

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

 • Få tilbud fra værksteder nær dig
 • Spar op til 70%*
 • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 193 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.