Mekaniker laver elarbejde på Mini

Mini: Find gode priser på elektrisk arbejde

14 april 2020, 11:57

Prisen for et værkstedsbesøg kan variere alt afhængig af, hvilket værksted der rettes henvendelse til. Derfor har vi beregnet gennemsnitprisen på et udvalg af reparationer af elektronisk udstyr til Mini.

Gennemsnitpriserne nedenfor dækker over en række forskellige reparationer af det elektriske udstyr. Samtlige prisudregninger er foretaget på baggrund af alle tilbud, som autoværksteder, der er tilknyttet autobutler.dk, har givet til Mini-ejere.

Husk på, at prisen på de enkelte reparationer kan variere i forhold til, hvilken model og årgang, der er tale om.

Spar i gennemsnit*

Ved at bruge autobutler.dk får du automatisk tilsendt tilbud på reparationer af elektrisk udstyr på din Mini. Alle tilbud fremsendes på skrift, så det er nemt at sammenligne pris og indhold i de enkelte tilbud.

Er du i tvivl om, hvilket værksted du skal vælge, så kan du læse anmeldelserne fra andre brugere. Andre bilejeres bedømmelser kan hjælpe dig med at træffe det rigtige værkstedsvalg.

Innovative teknologier i en ny Mini

En Mini, som ruller ud fra fabrikken, er i dag fyldt med en lang række innovative teknologier. Teknologier, der er med til at give mere komfort og øget sikkerhed.

I takt med at der kommer mere elektronik og mere avancerede sikkerhedssystemer ind i bilerne, så øges chancen for, at der opstår fejl på de elektriske systemer.

Det kan være en advarselslampe, der lyser og melder om en fejl på bremse-aktiveringssystemet eller lignende. En fejlkode vil i sådanne tilfælde blive lagret i systemet, som nu kører i nøddrift, indtil bilen har været på værksted. Det kan også være, at der opstår en fejl på motoren eller i ledningsnettet, som eksempelvis påvirker benzinpumpen og får bilen til at gå i stå.

På autoværkstederne har de teknologiske fremskridt ført til brugen af nye terminologier. Hvor mekanikeren førhen greb fat i svensknøglen, så handler det i dag om diagnosticering og udlæsning af fejlkoder.

Når der skal udføres elektrisk arbejde på bilen, så kobler mekanikeren sit fejlsøgningsværktøj sammen med bilens computerenhed for at udlæse fejlkoder og finde frem til fejlene.

Lysende advarselslamper – hvordan skal man reagere?

Instrumentbrættet i din bil indeholder mange forskellige advarselslamper. Nogle gange helt op til 30 forskellige.

Lyser der en advarselslampe, så er det tegn på, at der er noget galt med bilen. De vigtigste advarselslamper, som der skal holdes øje med, er lampen for motortemperatur, motorolie samt for bremsesystemet. Lyser en af disse skal man helst stoppe bilen med det samme. Netop disse advarselslamper kan nemlig indikere en alvorlig fejl på bilen.

Generelt behøver det ikke være alvorligt, hvis en advarselslampe lyser, men det kan ende med at blive alvorligt, hvis man ignorerer advarslen og kører videre uden at få undersøgt hvad fejlen er.

Bilens advarselslamper lyser som oftest enten gult eller rødt. Nedenfor kan du se, hvordan du skal forholde dig til de forskellige advarsler.

Gul: Her er en handling påkrævet, men fejlen behøver ikke at være alvorlig. Stop bilen og sluk motoren. Find fejlen i bilens instruktionsbog og vurder så efterfølgende om du kan køre bilen hen på det nærmeste autoværksted eller om du er nødt til at tilkalde vejhjælp.

Rød: Stop bilen hurtigst muligt og sluk motoren. En rød advarselslampe er tegn på en alvorlig fejl. Er det enten motorlampen eller olielampen, der lyser rødt, skal du ikke fortsætte kørslen, men straks tilkalde autohjælp. Følg vejledningen i instruktionsbogen og vurder om der er behov for, at du får bilen bugseret hen til dit lokale værksted.

Få tilbud og sammenlign priser på elektrisk arbejde

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16426 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 193 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.