Dele af kobling til en Dacia

Få pris på hvad et koblingsskifte til Dacia koster

17 juni 2019, 10:39

På de fleste nyere biler fungerer koblingen upåklageligt i mange år, og de første par hundrede tusinde kilometer er der ingen grund til at bekymre sig om, hvorvidt koblingen skal skiftes eller ej. Det gælder selvfølgelig også for Dacia.

Det er først, hvis der opleves uregelmæssigheder under kørsel, at man lige bør få den lokale mekaniker til at tjekke om koblingen står til en udskiftning.

For at hjælpe dig lidt på vej har Autobutler undersøgt, hvilket prisniveau man skal forvente, når man som Dacia-ejer skal have skiftet koblingen. Den anførte pris nedenfor dækker over alle de tilbud, som værkstederne har afgivet til ejerne af en Dacia.

Spar i gennemsnit*
2.046 kr. / 23%

Husk på, at når du benytter vores service på Autobutler og indhenter tilbud, er du blandt andet sikret FDM’s stikprøvekontrol, 3 års reparationsgaranti og aftaler på skrift.

Hvordan opdager man, at koblingen skal skiftes?

I mange nyere biler findes der i dag automatgear, men kører man rundt i en bil med manuel gearkasse, så er gearstangen og koblingen noget af det, der under kørsel bruges allermest.

Især ved kørsel i byområder, hvor der konstant skiftes gear, bruges koblingen meget og bliver dermed også slidt.

Koblingen i din Dacia er den enhed, som skaber forbindelse mellem motor og gearkasse. Hver gang, der trædes på koblingspedalen skubbes to tandhjul fra hinanden. Når det sker stopper gearkassen med at give drivkraft til bilens hjul, og det er muligt at skifte gear.

Det er vigtigt, at koblingen hele tiden kan arbejde gnidningsfrit. Det betyder, at man hverken må høre mislyde eller mærke tegn på, at koblingen giver små ryk, når koblingspedalen aktiveres. Oplever man nogle af disse ting er der højst sandsynligt tale om, at koblingen er slidt og skal skiftes.

Overlad koblingsskiftet til værkstedet

Det er muligt selv at skifte koblingen på sin bil. Men et komplet koblingsskifte er en tidskrævende opgave, som både kræver forhåndsviden og det rigtige værktøj. Dele af motoren skal nemlig skilles ad, og de fleste vælger da også at få koblingen skiftet på et autoværksted.

Når du leder efter et værksted, som kan foretage koblingsskiftet på din Dacia, kan du med fordel bruge Autobutler.

Her kan du både vælge værksted ud fra pris og geografisk placering. Kan værkstedet garantere, at du kan aflevere bilen om morgenen og hente den sidst på eftermiddagen kan det være en oplagt mulighed at vælge et værksted tæt på din arbejdsplads.

Uanset hvilke kriterier du vælger værksted ud fra, er det en god ide at have flere tilbud at vælge mellem.

Ved at benytte ’Tilbudsfunktionen’ på Autobutler modtager du tilbud, hvor værkstederne beskriver opgaven og samtidig oplyser både antal timer og priser på reservedele.

På den måde er det nemt at danne sig et overblik over, hvilket værksteder man foretrækker.

Før du vælger værksted, kan du på Autobutler læse andre brugeres bedømmelser af de enkelte værksteder. Mere end 600.000 brugere har bedømt værkstederne, og du kan også selv komme med din bedømmelse ved at vælge Bedømmelser i menuen i venstre hjørne.

Få tilbud og sammenlign priser på koblingsarbejde

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 211 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.