For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Undervognsbehandling og rustbeskyttelse til Renault

Pris på undervognsbehandling & rustbeskyttelse til Renault

Vinteren er hård ved din Renault, og hos Autobutler anbefaler viat få bilen undervognsbehandlet, så bilen er beskyttet mod rustangreb forsaget af vejsalt og vinterens våde og kolde vejr. Der findes flere forskellige produkter og metoder, når bilen skal rustbeskyttes med en undervognsbehandling.

Prisen på en undervognsbehandling svinger alt afhængig af model og behandlingsform. Autobutler har undersøgt gennemsnitsprisen for en undervognsbehandling af en Renault. Prisen dækker over alle modeller og alle udførte opgaver, som er foretaget af værksteder tilknyttet Autobutler.Gennemsnitspris: 3.594 kr.Det er langt billigere at forebygge rust end at skulle have bilen på værksted for at få stoppet begyndende rustdannelser.

Undervognsbehandlingen af din Renault skal udføres korrekt og med stor grundighed. Derfor rådes du til at finde et værksted eller et undervognscenter, som du har læst gode anmeldelser af, eller som du har en god fornemmelse af.

På Autobutler kan du læse, hvad andre bilejere har sagt om de mange autoværksteder og undervognscentre, som tilbyder undervognsbehandlinger via vores værkstedsportal. 

Ved at benytte Autobutler til at få 3 tilbud er du sikret fair priser og gennemsigtighed i dine aftaler.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Gode nyheder til Renault-ejere

Hvis ikke du har hørt det før, så er der gode nyheder til alle Renault bilejere. For selvom Danmark er et af de lande i verden, hvor bilerne er mest udsatte for rustangreb, så behøver du som Renault ejer ikke i samme grad at bekymre dig om de ellers frygtede rustangreb.

For Renault biler er nemlig nogle af dem, som er bedst beskyttet mod rust, når de forlader fabrikken. Det viser en tidligere undersøgelse foretaget af FDM.

Undersøgelsen, der er svensk, viste, at Renault biler (årgang 2001-2007) af mærkerne Renault Mégane, Re­nault Clio, Renault Espace, Renault Grand Scenic, Renault Modus og Renault Laguna, var rigtigt fornuftigt behandlet, når de trillede ud fra fabrikken.

Det var den gode nyhed. Den dårlige nyhed er, at uanset hvor tyk galvaniseringen er, og uanset hvor meget rustbeskyttelse bilen har fået på fabrikken, så begynder din Renault at ruste på et eller andet tidspunkt.

Derfor skal din bil undervognsbehandles, og få at undgå begyndende rustdannelser, så er det enkle råd, at jo før du får det gjort, jo bedre er det for bilen og i sidste ende for din økonomi.

Undervognsbehandling handler om tillid

På nyere biler findes der under bilen diverse dækplader, som bl.a. har til formål at mindske vindmodstanden og sænke energiforbruget.

Ofte samler der sig fugt og saltholdigt skidt oppe under disse plader, hvilket giver optimale betingelser for rustdannelser.

Når din Renault angribes af rust, nedbrydes karrosseriet, og levetiden på mekaniske dele, som bremserør og bærearme, reduceres. Derfor er det afgørende, at værkstedet afmonterer bundplader og rengører bilens undervogn, inden undervognsbehandlingen starter.

Vil du have garanti for, at rustbeskyttelsen foretages korrekt, så vælg et af de anerkendte autoværksteder, som er underlagt stikprøvekontrol fra Autobutler.

Sådan skal en Renault undervognsbehandles:

 • Af- og senere påmontering af plastdele (inderskærme og bundplader )
 • Bilen vaskes og renses med vand og trykluft
 • Undervogn og karosseri kontrolleres
 • Der bores huller ind til lukkede hulrum
 • Hulrum og undervogn behandles med flere forskellige produkter
 • Omfanget af det samlede arbejde dokumenteres helst med fotos eller videooptagelse.
 • Dokumentationsmateriale sendes til bilejer eller udleveres på USB-nøgle.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Fakta og gode råd om rustbeskyttelse af din Renault

 • Det betaler sig i længden at få foretaget en undervognsbehandling af din Renault. Det reducerer reparationsomkostningerne og giver dig en bedre gensalgspris.
 • Forlang at få billeder eller video, som dokumenterer samtlige led i undervognsbehandlingen.
 • Det er videnskabeligt bevist, at en bil, som er blevet rustbeskyttet i undervognen, har mindre støj i kabinen.
 • En undervognsbehandling tager typisk 1-2 dage. Prisen afspejler materialer samt timeforbrug ved en korrekt udført undervognsbehandling. Fald derfor ikke for fristelsen til at benytte dig af et alt for billigt spottilbud. Prisen afspejler den varer, som du har købt.
 • Undlad så vidt muligt at bruge undervognsvasken, hvis du kører din Renault i en vaskehal. Al for mange ganges brug af undervognsvasken medfører nemlig unødvendigt slid på rustbeskyttelsen.

 

Få 3 tilbud på undervognsbehandling

 

Priser på reparationer af Renault

 

Mere om undervognsbehandling og rustbeskyttelse

Få 3 tilbud og sammenlign priser på undervogns­behandling

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

 • FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
 • Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
 • Sammenlign priser hos flere værksteder.
 • Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.
Trustpilot
God 8.7 / 11787 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer