Dele af kobling til Seat

Koblingsskifte til Seat

18 juni 2019, 08:43

På nyere biler vil koblingen fungere upåklageligt i mange år, og de første par hundrede tusinde kilometer behøver man ikke tænke på om koblingen skal skiftes. Det gælder selvfølgelig også for Seat.

Men de bilister, der kører rundt i en ældre Seat, vil kunne opleve, at koblingen bliver slidt og skal skiftes.

Hos Autobutler har vi undersøgt gennemsnitsprisen på et komplet koblingsskift til Seat. Den anførte pris dækker over alle de tilbud, som værkstederne har afgivet til Seat-ejere.

Spar i gennemsnit*
1.862 kr. / 23%

Klik nedenfor for at få tilbud, og husk på, at når du benytter vores service på Autobutler er du blandt andet sikret FDM’s stikprøvekontrol, 3 års reparationsgaranti og aftaler på skrift.

Ved at bruge Autobutler finder du hurtigt et værksted, der tilbyder gode priser.

Hvordan opdager man, at koblingen er slidt?

Mange biler har i dag automatgear, men kører du rundt i en bil med manuel gear, så er gearstangen en af de ting i bilen, som du bruger mest.

Konstant skal der skiftes gear, især hvis der køres i byområder, og hver gang du træder på koblingen slides den.

Koblingen i din Seat sørger for forbindelse mellem motor og gearkasse. Når koblingspedalen trædes i bund skubbes to tandhjul fra hinanden. Dermed stopper gearkassen med at give drivkraft til bilens hjul, og du er i stand til at skifte gear.

Det er vigtigt, at koblingen fungerer gnidningsfrit, og du må hverken høre mislyde, når du bruger koblingen, eller mærke at koblingen giver små ryk, når du træder pedalen i bund. Oplever du nogle af disse ting er det næsten med garanti et tegn på, at koblingen er slidt og skal udskiftes.

Lad værkstedet skifte koblingen

Et komplet koblingsskifte er en forholdsvis tidskrævende opgave. Dele af motoren skal nemlig skilles ad, og derfor vælger de fleste bilister da også at få koblingen skiftet på et autoværksted.

Når du skal finde et værksted, der kan løse opgaven, kan du både vælge ud fra pris og geografisk placering. Kan opgaven løses på en dag, kan det måske være en ide at vælge et værksted tæt på din arbejdsplads.

Uanset hvilke kriterier, som du vælger værksted ud fra, er det en god ide at indhente mere end et tilbud.

På Autobutler modtager du alle tilbud på skrift. Værkstederne beskriver opgaven og oplyser både antal timer og priser på reservedele.

På den måde er det nemt at gå tilbuddene igennem og vælge sit foretrukne værksted.

Før du træffer din endelige beslutning om værkstedsvalg kan du på Autobutler læse andre brugeres bedømmelser af de enkelte værksteder. Mere end 600.000 brugere er kommet med deres bedømmelser af værkstederne. Vælg ’Bedømmelser’ i menuen i venstre hjørne og skriv din egen bedømmelse efter at du har haft din bil på værksted.

Få tilbud og sammenlign priser på koblingsarbejde

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 193 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.