Overblik over motoren i en Chevrolet

Hvad er prisen for en motorreparation til en Chevrolet?

07 maj 2020, 15:28

Selvom Chevrolet i 2015 indstillede salget af biler i Danmark, så ses der stadig mange Chevrolet-biler i gadebilledet. Og skal man have bilen på værksted, så er det også nemt finde et værksted som kan hjælpe.

Opstår der fejl på motoren som kræver en motorreparation, så vil mekanikeren foretage en fejlsøgning og fejlretning, og ved hjælp af moderne måleudstyr som oftest være i stand til at nulstille eventuelle fejlkoder.

Der kan dog også være visse tilfælde, hvor fejl på motoren ikke kan afhjælpes blot ved en nulstilling af fejlkoder. Hvis ikke der ligefrem er tale om en udskiftning af motoren, så kan det være en utæt toppakning eller andre reservedele, som mekanikeren skal udskifte.

Før du kører bilen på værksted, er det rart at vide lidt om, hvad værkstedsregningen kan komme til at lyde på. Derfor har autobutler.dk kalkuleret en række priser på forskellige motorreparationer.

Nedenfor kan du danne dig et hurtigt overblik over gennemsnitsprisen for de mest almindelige motorreparationer til en Chevrolet.

Sådan beregnede vi priserne
Gennemsnitsprisen er udregnet ud fra de tilbud, som autobutler.dk's mere end 300 værkstedssamarbejdspartnere har sendt til Chevrolet-ejere.

Du skal være opmærksom på, at der er tale om en gennemsnitspris, da de oprindelige tilbud er givet på tværs af modeller og årgange.

Spar i gennemsnit*
1.888 kr. / 22%

Er der fejl på EGR-ventilen?

Er din Chevrolet udstyret med en dieselmotor, så sidder der formentlig en særlig EGR-ventil i motoren. EGR står for ’Exhaust Gas Recirculation’, og EGR-ventilen er med til at genanvende udstødningsgasserne fra dieselmotoren, så forureningsniveauet sænkes. Ventilen sørger for, at den beskidte udstødningsgas ledes tilbage gennem indsugningen, så gassen bliver forbrændt på ny.

Opstår der fejl på EGR-ventilen, så vil motorens advarselslampe højst sandsynlig lyse i instrumentbrættet. På samme tid vil du sikkert kunne opleve, at din Chevrolet kører trægt og er tung i optrækket. Står det helt slemt til, så vil motorens tomgang være ujævn, og der vil kunne ses sort røg fra udstødningen.

Kører du bilen på værksted, vil mekanikeren sandsynligvis foreslå, at der bliver foretaget en ventilrens for at se om det afhjælper problemet. En EGR-ventil koster nemlig nogle tusinde kroner, og derfor er det selvfølgelig værd at prøve om man kan nøjes med afmontere og rense ventilen.

Er det ikke nok, så skal EGR-ventilen udskiftes, og oftest vil det være den sidste mulighed, der er den bedste.

En udskiftning af EGR-ventilen kan dog godt være en lidt større udskrivning, og derfor kan man med fordel indhente tilbud via autobutler.dk, inden der træffes en beslutning om hvilket værksted man vil benytte.

Kom godt i gang - har din bil brug for at få repareret motoren, så indhent tilbud på autobutler.dk.

Få tilbud og sammenlign priser på motorarbejde

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 60%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16582 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 221 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.