Overblik over motoren i en Alfa Romeo

Hvad er prisen for en motorreparation til en Alfa Romeo?

07 maj 2020, 15:42

Alfa Romeo er kendt for at fremstille enestående og kompromisløse biler i stærkt italiensk design. Moderne teknologi og rendyrket kraftfuld energi.

Men selv på biler af en sådan kaliber kan der opstå fejl på motoren. På værkstedet vil mekanikeren foretage en fejlsøgning og fejlretning, og ved hjælp af moderne måleudstyr som oftest være i stand til at nulstille eventuelle fejlkoder.

Kan fejlene ikke løses blot ved en nulstilling af fejlkoder, så må mekanikeren i gang med at reparere motoren. Hvis ikke der ligefrem er tale om en udskiftning af motoren, så kan det være en utæt toppakning eller måske en slidt EGR-ventil, som skal udskiftes.

Førend du kører bilen på værkstedet, så anbefaler vi, at du undersøger, hvad de forskellige motorreparationer koster til en Alfa Romeo.

Nedenfor kan du danne dig et hurtigt overblik over de mest almindelige motorreparationer til en Alfa Romeo.

Sådan beregnede vi prisen
Prisen er kalkuleret ud fra de tilbud, som autobutlers.dk's mere end 300 værkstedssamarbejdspartnere har sendt til Alfa Romeo-ejere.

Vær opmærksom på, at der er tale om en gennemsnitspris, da de oprindelige tilbud er givet på tværs af modeller og årgange.

Spar i gennemsnit*
1.372 kr. / 21%

Er der fejl på EGR-ventilen?

Er din Alfa Romeo udstyret med en dieselmotor, så sidder der formentlig en EGR-ventil i motoren. EGR står for ’Exhaust Gas Recirculation’, hvilket betyder, at ventilen er med til at genanvende udstødningsgasserne fra dieselmotoren. Ventilen sørger for, at den beskidte udstødningsgas ledes tilbage gennem indsugningen. Dermed forbrændes gassen på ny, hvilket rent faktisk er med til at sænke forureningsniveauet.

Ved fejl på EGR-ventilen vil motorens advarselslampe højst sandsynlig lyse i instrumentbrættet.

Samtidig vil din Alfa Romeo formentlig kører trægt og være tung i optrækket. Du vil også opleve, at motorens tomgang er ujævn og at der måske ses sort røg fra udstødningen.

På værkstedet vil mekanikeren formentlig foreslå, at der foretages en ventilrens for at se om dette kan afhjælpe problemet. En EGR-ventil koster nemlig nogle tusinde kroner, og derfor er det da værd at undersøge om det er nok at afmontere og rense ventilen.

Er det ikke tilstrækkeligt, så skal EGR-ventilen udskiftes. En udskiftning af EGR-ventilen kan godt være lidt af en større udskrivning, og derfor kan man med fordel indhente tilbud via Autobutler, inden der træffes en beslutning om hvilket værksted man vil benytte.

Få tilbud og sammenlign priser på motorarbejde

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 187 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.