Dele af kobling til Fiat

Koblingsskifte - få en god pris på koblingsskifte til Fiat

17 juni 2019, 11:58

På nyere Fiat-modeller vil koblingen fungere upåklageligt i adskillige år, og først når bilen har kørt et par hundrede tusinde kilometer kan der være grund til at holde et ekstra øje med slitagen på koblingen.

Når eller hvis koblingen skal skiftes er det selvfølgelig interessant at vide, hvad man kan forvente, at regningen kommer til at lyde på.

Derfor har vi på Autobutler undersøgt gennemsnitsprisen på et koblingsskift til Fiat. Prisen nedenfor dækker over alle de tilbud, som værkstederne har afgivet til Fiat-ejere, uanset model og årgang.

Spar i gennemsnit*
1.698 kr. / 28%

Husk, at når du benytter servicen på Autobutler er du blandt andet sikret FDM’s stikprøvekontrol, 3 års reparationsgaranti og aftaler på skrift.

Når du bruger Autobutler finder du hurtigt et værksted, der tilbyder gode priser på koblingsskift.

Hvordan opdager man, at koblingen er slidt?

Er du en af de bilister, som kører med manuelt gear, så er gearstangen en af de ting i bilen, som du bruger mest under kørsel.

Konstant skal der skiftes gear, især hvis der køres i byområder, og hver gang du træder på koblingen, slides den.

Helt forenklet har koblingen i din Fiat den funktion, at den forbinder motor og gearkasse. Når koblingspedalen trædes i bund skubbes to tandhjul fra hinanden. Dermed stopper gearkassen med at give drivkraft til bilens hjul, og man er i stand til at skifte gear.

Det er vigtigt, at koblingen fungerer gnidningsfrit. Oplever du, at det er svært at få gearstangen skubbet hen i et nyt gear og høres der ligefrem lyde som om, at gearkassen skærer tænder, så er det tid til at få bilen på værksted.

Andre symptomer på, at koblingen er slidt er, hvis det er svært at finde koblingspunktet, og hvis bilen har tendens til at hoppe ud af gear.

Lad værkstedet skifte koblingen

Er du kommet frem til den konklusion, at koblingen i din Fiat formentlig er slidt og skal udskiftes, så indhent nogle tilbud på, hvad det koster at få bilen repareret.

Det gøres nemt ved at bruge Autobutler. Når du skal finde et værksted, som kan løse opgaven, kan du både vælge ud fra pris og geografisk placering. Spørger du værkstedet om opgaven kan løses på en enkelt dag, kan det måske være en ide at vælge et værksted tæt på din arbejdsplads.

Husk på, at når du benytter Autobutler modtager du alle tilbud på skrift. Værkstederne sender dig et tilbud med beskrivelse af opgaven og oplyser både timeforbrug og priser på reservedele.

På den måde er det nemt at vælge det foretrukne værksted.

Før du træffer den endelige beslutning om værkstedsvalg kan du på Autobutler læse andre brugeres bedømmelser af de enkelte værksteder. Ved at vælge Bedømmelser i menuen i venstre hjørne kan du også selv skrive din egen bedømmelse efter at bilen har været på værksted.

Få tilbud og sammenlign priser på koblingsarbejde

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 211 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.