Mekaniker udfører diagnosticering af BMW's elektronik

Pris på fejlsøgning og diagnosticering af BMW

11 maj 2020, 15:42

Teknikken i en moderne BMW bliver stadig mere og mere avanceret og dermed også en stadig større og større udfordring for værkstederne. Onlineopkobling til særlige hjælpecentre er en af måderne, hvorpå værkstederne i dag er i stand til at løse selv komplicerede fejl på bilernes elektronik.

For den almindelige bilejer er det nu til dags stort set umuligt selv at reparere bilen. For på værkstederne bliver bilens motorstyringssystem kontrolleret ved brug af moderne fejlsøgningsudstyr, og det udstyr er det de færreste bilejere, som har adgang til.

Al data om motorens sundhedstilstand indsamles i computersystemet, og systemspecialisterne, som mekanikerne nu om stunder ofte kaldes, kan foretage udlæsninger og nulstillinger af fejlkoder og dermed sikre, at motoren bliver justeret korrekt.

I langt de fleste tilfælde er det en enkelt sag at finde fejlen, men i nogle tilfælde kan det godt være en mere tidskrævende opgave.

Det skal man som bilejer være forberedt på. Men som bruger af autobutler.dk får du altid en fastsat pris. Hvis opgaven viser sig at være mere omfattende end først antaget (Læs: det som der er givet tilbud på), så ringer mekanikeren dig op, inden arbejdet går i gang. Dermed er du sikker på, at det arbejde, som udføres på din BMW, er i overensstemmelse med dine forventninger.

For at give dig en ide om, hvad en fejlsøgning samt udlæsning af fejlkoder koster til en BMW, har vi beregnet en gennemsnitspris. Prisen, som du ser nedenfor, er baseret på alle de tilbud på fejlsøgning, som værkstederne har sendt til BMW-ejere, uanset model og årgang.

Spar i gennemsnit*
966 kr. / 75%

Er du usikker på, hvilket værksted du skal vælge, kan du læse andre brugeres værkstedsbedømmelser her på siden, og måske ud fra disse bedre beslutte dig for, hvem du har mest tillid til, skal udføre opgaven.

Hvordan finder mekanikeren fejl på bilen?

Det moderne computersystem er i dag bilens centrale enhed. Systemet registrerer al data om bl.a. motorens sundhedstilstand, og hver gang bilen er til service, kan mekanikeren ved hjælp af specialsoftware foretage en elektronisk diagnose og udlæsning af fejlkoder.

Hvis et værksted ikke har det nyeste og mest avancerede diagnosticeringsværktøj til rådighed kan det føre til, at der foretages en fejldiagnosticering. Den situation undgår man, hvis man bruger værkstederne, der er tilknyttet autobutler.dk.

Samtlige værksteder er omfattet af en reparationsaftale, hvor værkstederne bl.a. er forpligtet til at benytte det rigtige udstyr.

Samtidig er værkstederne også forpligtet til løbende at sende personalet på efteruddannelse. Dermed råder værkstederne altid over højtuddannet værkstedspersonale, som er i stand til at bruge de nyeste og mest avancerede diagnosticeringsværktøjer til fejlsøgning.

Når bilens advarselslamper blinker

De avancerede elektriske systemer, som moderne biler i dag er udstyret med, sikrer stabilitet, sikkerhed og komfort.

Derfor er det også afgørende, at bilens elektronik altid fungerer fejlfrit.

Når en advarselslampe lyser i instrumentbrættet er det tegn på, at der er en fejl et eller andet sted på bilen. Advarselslamperne i bilens instrumentbræt kan både lyse rødt eller gult.

En gul advarselslampe fortæller, at der kan være en mulig fejl eller noget, som man skal være opmærksom på. Kontroller bilens instruktionsbog for at finde ud af, hvad den gule lampe betyder og kør så bilen på værksted, hvis det viser sig nødvendigt.

En rød advarselslampe skal til gengæld straks få dig til at standse bilen og slukke motoren. Man bør ikke køre videre i bilen, men derimod tilkalde vejhjælp, så bilen kan blive bugseret hen til det lokale værksted.

På værkstederne er mekanikeren i stand til at indkredse eventuelle fejl ved at koble sig på bilens computersystem.
Oplever du lysende advarselslamper, så brug tilbudsfunktionen her på autobutler.dk.

Få tilbud og sammenlign priser på fejlsøgning

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16426 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 193 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.