Selvjustits hos autobutler.dk

Skrevet af Autobutler.dk d. 7. februar 2013, 15.46

Værkstedsportalen autobutler.dk har i 2012 år måtte opsige samarbejdet med flere værksteder. Det sker på grund af ringe værkstedsbedømmelser af det udførte arbejde og dårlig omtale fra kunderne. Det arbejde, værkstederne har udført, står ikke mål med den kvalitet, som portalen ønsker at opretholde. Der er tale om både forenings- og kædeværksteder, som ganske enkelt har leveret en alt for ringe kvalitet og service.

»Flere af landets førende værksteds- og kapitalkæder gør et stort arbejde for at løfte kvaliteten i kæderne og deraf branchen som helhed. Den skærpede konkurrence har imidlertid haft som resultat, at portalen desværre ikke kan fortsætte med blot at læne sig op ad branchens allerede eksisterende kvalitetsstandarder«, siger adm. direktør Christian Legêne, autobutler.dk ApS.

»Konkurrencen er spidset så meget til grossisterne og kæderne imellem, at der efterhånden er gået sport i at få blæk på papiret, en reservedelskontrakt i hus og et skilt på facaden snarere end at sikre, at både værksted og personale leverer en ordentlig kvalitet, standard og service«, siger han.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Autobutler.dk har hidtil stillet krav om, at et værksted enten skal være med i en kæde, være autoriseret, medlem af en forening eller være underlagt løbende kontroller for at blive ”medlem” af portalen. Autoværkstederne er derigennem underlagt en vis form for kvalitetssikring og i nogle tilfælde løbende kontrol. Disse krav har desværre vist sig ikke at være fyldestgørende, når det gælder at sikre de danske bilejere den bedst mulige værkstedsoplevelse, har værkstedsportalen erfaret.

Uafhængige kontrollanter

For at sikre en fortsat høj kundetilfredshed, griber autobutler.dk nu til skrappere metoder i jagten på den optimale platform for at sikre dynamiske markedsvilkår med kvaliteten i fokus:

»Bilejere er sjældent fagfolk og kan derfor have svært ved at vurdere den tekniske og fagkyndige del af et stykke udført arbejde. Vi har derfor besluttet at indføre obligatoriske stikprøvekontroller i løbet af første halvår 2013. Kontrollanter fra en uafhængig samarbejdspartner vil møde uanmeldt op sammen med kunden og kontrollere kvaliteten af det udførte arbejde, som er formidlet via autobutler.dk«, varsler Christian Legêne.

Det vil give kunden en ekstra sikkerhed for, at det arbejde, der er udført, stemmer overens med det, der blev aftalt og at arbejdet er udført i henhold til forskrifterne og autobutlers egen reparationsaftale, som tager afsæt i FDMs ditto.

Mere omfattende Værkstedsbedømmelse

Bedømmelsen af den enkelte værkstedsydelse vil derfor blive mere omfattende og mere fagligt begrundet end i dag. Samtidig er det en styrkelse i forhold til den kvalitetssikring, som allerede opnås med autobutlers unikke ratingsystem i dag. Ved udgangen af 2012 havde flere end 10.000 danske bilejere afgivet en værkstedsbedømmelse via portalen. Gennemsnitsratingen er 4,5 ud af 5 mulige point.

»Vi er sikre på, at den løbende og uanmeldte stikprøvekontrol vil have en præventiv effekt og bidrage til, at kvaliteten og ikke bare servicen i det udførte arbejde højnes. Vi har mulighed for at foretage gentagne kontroller af det samme værksted, og med fagkyndig rådgivning kan vi afgøre, om værkstedet skal fortsætte på autobutler.dk eller ej«, siger Christian Legêne.

Overvejer samarbejdspartner

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Målet for autobutler.dk er ikke at gøre sig til herre over, hvad der er godt eller dårligt håndværk, men at sikre en objektiv og fair kvalitetsmåling vurderet og kontrolleret af professionelle fagfolk. Autobutler.dk kørte i 2012 en test baseret på ca. 10 gennemførte kontroller, men i takt med at mængden af opgaver øges og dermed også antallet af værksteder – portalen forventer 75.000 opgaver i 2013 og 1.100 tilknyttede værksteder ved udgangen af året – ser den sig nødsaget til at skærpe kravene for det arbejde, den formidler.

»2013 bliver derfor året hvor vi indfører løbende kvalitetskontroller. Vi har endnu ikke truffet valg af vores samarbejdspartner, men håber naturligvis at både branche og aktører på området for kontroller vil tage udfordringen op og bidrage til, at vi kan gøre branchen endnu bedre for dem, vi alle lever af – nemlig bilejerne – «slutter Christian Legêne.


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Honda Civic – 2006
KP Erhvervsbiler ApS - AutoMester
8370 Hadsten
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Honda Civic – 2006
KP Erhvervsbiler ApS - AutoMester
8370 Hadsten
Opret en opgave nu