Bliver du plukket? Michèle Belaiche fra TV2 prøver autobutler. - Autobutler.dk blog

Blog

  • Forside
  • Blog

Bliver du plukket? Michèle Belaiche fra TV2 har prøvet autobutler.dk

23 maj 2015, 19:00

TV 2 og Michele Bellaiche viser i programmet “Blir du Plukket” hvordan bilejere ved at bruge autobutler.dk kan være bedre sikret, på grund af vores høje kvalitetskrav og fordi alle aftaler hos autobutler.dk er skrevet ned på forhånd så du undgår ubehagelige overraskelser.

I programmet møder man en uheldig bilejer, der blev snydt på sit værksted. Fordi han ikke havde en skriftlig aftale endte sagen med en konflikt, der nemt kunne have været undgået, hvis han blot havde brugt autobutler.dk.

Michèle Bellaiche præsenterer autobutler.dk som løsningen på hendes problemer med at finde en mekaniker hun kan stole på. Hun viser, hvordan hun ikke bare sparer penge, men også hvordan hun med Autobutlers hjælp finder et værksted, hvor hun er sikret mod snyd fordi alting er aftalt på forhånd.

TV 2 har også fundet timepriserne på en lang række værksteder. Tjek dit eget værksted ud, og hent prisen flere steder – så er du garanteret en ordentlig service med stikprøvekontroller, garanterede priser og sikkerhed mod snyd. Udsendelsen kan ses på TV2 Play

TV2 Finans har en artikel med samme emne, og her skriver de: Blandt andet kan du spare 143 kroner pr. påbegyndt time, hvis du ’indlægger’ bilen i Nørre Aaby i stedet for i Odense, afslører et pristjek fra sammenligningsportalen autobutler.dk.


Få 3 tilbud på bilreparation eller bilservice

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 508 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu