Mekaniker tjekker bil

Autobutler øger din forbrugersikkerhed

06 september 2013, 09:28

Som bilejer skal du være helt sikker på, at du får lavet og serviceret det, du betaler for, når bilen skal på værksted – længere er den ikke. Vi har løbende lyttet til vores brugeres tilbagemeldinger, men tager nu et ekstra skridt for at øge din forbrugersikkerhed som bilejer i Danmark.

Vi tager nu et ekstra skridt for at øge forbrugersikkerheden for vores bilejere

Fra dags dato indfører værkstedsportalen Autobutler derfor stikprøvekontrol for alle vores autoværksteder. Det gør vi for at sikre, at det arbejde, der bliver udført, lever op til FDM's reparationsaftale, som alle vores værksteder og mekanikere skal følge.

Vi vil derfor løbende spørge udvalgte brugere, der har brugt Autobutler, om vi må udføre en kontrol af det arbejde, der er udført på bilen. Det er naturligvis helt frivilligt, om man ønsker at deltage i kvalitetskontrollen – og du kan frit melde til eller fra.

Udgiften for stikprøvekontrollerne er selvfølgelig noget, Autobutler betaler – så det er ikke noget, der kommer til at påvirke din pris på værkstedet. Oplever vi, at et værksted gentagne gange ikke består kontrollen, vil værkstedet naturligvis blive fjernet fra Autobutler.

Stikprøvekontrollen bliver udført ved FDM’s testcentre, der ikke har en økonomisk interesse ved Autobutler – der må ikke være nogen tvivl for dig som forbruger.

Få tilbud på din bilreparation her

FDM Reparationsaftale

Ud over stikprøvekontrol, imødekommer alle tilbud formidlet via Autobutler retningslinierne for FDM’s reparationsaftale for at forbedre din forbrugersikkerhed.

Læs mere om FDM’s Reparationsaftale hér.

Få tilbud fra værksteder nær dig

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 193 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.