Autobutler øger din forbrugersikkerhed - FDM stikprøvekontrol - Autobutler.dk blog

Blog

Autobutler øger din forbrugersikkerhed

Opel Corsa på bilværksted

Som bilejer skal du være helt sikker på, at du får lavet og serviceret det du betaler for når bilen skal på værksted – længere er den ikke. Vi har løbende lyttet til vores brugeres tilbagemeldinger, men tager nu et ekstra skridt, for at øge din forbrugersikkerhed som bilejer i Danmark.

Vi tager nu et ekstra skridt for at øge forbrugersikkerheden for vores bilejere

Fra dags dato indfører værkstedsportalen autobutler derfor stikprøvekontrol for alle vores autoværksteder. Det gør vi for at sikre, at det arbejde der bliver udført, lever op til FDMs reparationsaftale som alle vores værksteder og mekanikere skal følge.

Vi vil derfor løbende spørge udvalgte brugere, der har brugt autobutler, om vi må udføre en kontrol af det arbejde der er udført på bilen. Det er naturligvis helt frivilligt, om man ønsker at deltage i kvalitetskontrollen – og du kan frit melde til eller fra.

Udgiften for stikprøvekontrollerne er selvfølgelig noget autobutler betaler – så det er ikke noget der kommer til at påvirke din pris på værkstedet. Oplever vi at et værksted gentagne gange ikke består kontrollen, vil værkstedet naturligvis blive fjernet fra autobutler.

Stikprøvekontrollen bliver udført ved FDM’s test centre, der ikke har en økonomisk interesse ved autobutler – der må ikke være nogen tvivl for dig som forbruger.

Få 3 tilbud på din bilreparation her


FDM Reparationsaftale

Ud over stikprøvekontrol, imødekommer alle tilbud formidlet via autobutler retningslinierne for FDM’s reparationsaftale for at forbedre din forbrugersikkerhed.

Læs mere om FDM’s Reparationsaftale hér.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 515 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu