For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Autobutler øger din forbrugersikkerhed

Opel Corsa på bilværksted

Som bilejer skal du være helt sikker på, at du får lavet og serviceret det du betaler for når bilen skal på værksted – længere er den ikke. Vi har løbende lyttet til vores brugeres tilbagemeldinger, men tager nu et ekstra skridt, for at øge din forbrugersikkerhed som bilejer i Danmark.

Vi tager nu et ekstra skridt for at øge forbrugersikkerheden for vores bilejere

Fra dags dato indfører værkstedsportalen autobutler derfor stikprøvekontrol for alle vores autoværksteder. Det gør vi for at sikre, at det arbejde der bliver udført, lever op til FDMs reparationsaftale som alle vores værksteder og mekanikere skal følge.

Vi vil derfor løbende spørge udvalgte brugere, der har brugt autobutler, om vi må udføre en kontrol af det arbejde der er udført på bilen. Det er naturligvis helt frivilligt, om man ønsker at deltage i kvalitetskontrollen – og du kan frit melde til eller fra.

Udgiften for stikprøvekontrollerne er selvfølgelig noget autobutler betaler – så det er ikke noget der kommer til at påvirke din pris på værkstedet. Oplever vi at et værksted gentagne gange ikke består kontrollen, vil værkstedet naturligvis blive fjernet fra autobutler.

Stikprøvekontrollen bliver udført ved FDM’s test centre, der ikke har en økonomisk interesse ved autobutler – der må ikke være nogen tvivl for dig som forbruger.

Få 3 tilbud på din bilreparation her


FDM Reparationsaftale

Ud over stikprøvekontrol, imødekommer alle tilbud formidlet via autobutler retningslinierne for FDM’s reparationsaftale for at forbedre din forbrugersikkerhed.

Læs mere om FDM’s Reparationsaftale hér.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer