Kampagnetilbud

Få Danmarks billigste aircondition service til 499 kr. (normalpris op til 1199 kr.)

Få et aircondition service til Danmarks billigste pris - så kan du køre sæsonen i møde med frisk, ren og kold luft i bilen!

Book dit airconditionservice 
Spotcheck dk

2 års garanti på alt værkstedsarbejde

Udarbejdet i samarbejde med FDM

Priceguarantee dk

Prisgaranti på alle opgaver

Vær sikker på at du altid får den bedste pris med prisgaranti

Kampagnetilbuddet indeholder

*Du bestiller via autobutler.dk. Prisen er fast 499 kroner og gælder så længe der er plads på værkstederne. Indeholder: Test af anlæg for at kontrollere utætheder / Kontrol af rør, tilslutninger, samlinger, fastgørelse, kompressor/multirem og blæser / Tømning og tørring af anlæg / Vakumtest / Påfyldning af eventuel ekstra kølemiddel op til 200 gram, sporemiddel og kompressorolie / Test af køleevne før og efter service (tilbuddet gælder kun personbiler og funktionsdygtige anlæg, indeholder ikke eventuel udskiftning af pollenfilter, kabinerens, kølemiddel af typen R1234yf, opfyldning af tomt anlæg og reparationer).

383.720 glade bilejere har brugt autobutler.dk

Dk11

Jimmi Bram

Renault Grand Scenic III (2012)

Fik lynhurtigt tre relevante tilbud på service og bremseskift, med gode kvalificerede svar fra værkstederne. Man kan se at dem der sidder i den anden ende rent faktisk forholder sig til hvad man skriver. Hele rating delen giver god ro i sjælen når man så vælger et af tilbuddene.

Dk22

Kim H. Hansen

Seat Toledo (2001)

Pålidelig hjemmeside Har fået tilbud fra dem de seneste 3 år tror jeg, på 3 forskellige biler. Der har altid været tilbud. Rigtige gode endda. Har endda lige brugt det idag. Man finder værksteder nær hvor man bor, man ikke vidste var der. Alt i alt, Fantastisk hjemmeside

Dk33

Mona Dahlquist

Fiat Grande Punto (2008)

Alletiders, så smart! God måde at få overblik over prisforskelle! Der var over 2000 kr ' s forskel på den billigste og dyreste! Og, den billigste havde gratis lånebil, det havde de 2 andre ikke!