Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag

Seneste bedømmelser

6 dage siden
Udstødning ,  Mazda 6 2009
Helt i overensstemmelse med opgaven. Ekstra arbejde udført til punkt og prikke. Pris på ekstraarbejdet passede på kroner og øre.
20 dage siden
Andre opgaver ,  Ford Focus 2007
Professionel
20 dage siden
Bremser ,  Opel Zafira 2012
Bad om skift af bremser og klodser og orientering, hvis andet end bremseskiver og klodser trængte til at skulle skiftes, eks. kalibre. Ved modtagelse af bil, så alt fint ud. Mekanikeren sagde at det hele så fint ud og at skiver og klodser var skiftet som aftalt. Efter et stykke tid begynder skiver at hyle ved bremsning og få dage efter lyder det som om at bremserne er helt færdige - det skurrer højlydt ved brug af bremsen. Jeg kontakter byens bilsalg, som undrer sig, men beder mig komme forbi med bilen. Det viser sig at den en bremseklods er slidt helt ned - men ikke de tre øvrige. Jeg formoder at det er dækket af en garanti og bliver derfor ret overrasket da mekanikeren beder mig betale for et nyt sæt klodser. Værkstedet var dog "flinke" at dække udgiften/timelønnen for monteringen/udskiftningen. Jeg orkede ikke at gå ind i en diskussion om små 600,-, men min oplevelse gør at jeg ikke vil benytte eller anbefale Byens Bilsalg.
3 måneder siden
Tandrem/kæde ,  Mazda 5 2008
God og venlig betjening , til trods for misforstået ordre.
4 måneder siden
Bremser ,  Ford Mondeo 2009
God og hurtig service.
5 måneder siden
Peugeot 308 2014
Mekanikeren var klar ved aftalte tid til det bestilte service af min bil. Der manglede dog nogle reservedele som var ventet at skulle bruge til det bestilte, derfor tog det 45 min ekstra end det der oprindeligt var opgivet. Lidt træls når man bare sidder og venter.
5 måneder siden
Affjedring/støddæmpere ,  Seat Cordoba 2005
6 måneder siden
Anhængertræk ,  Skoda Octavia 2014
God service.
7 måneder siden
Dæk ,  BMW 116d 2012
7 måneder siden
Dæk ,  Mitsubishi Space Star 2015
Hurtig og god service.