Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag

Seneste bedømmelser

cirka 8 timer siden
Fejlsøgning/fejludlæsning ,  Volvo V50 2008
Rigtig god service. Kom med bilen 10 minutter før aftalt tid og de gik igang med bilen på aftalt tidspunkt. De fik fundet de fejl der var på bilen og jeg fik information omkring de muligheder der var for at få bilen lavet. De virker meget troværdige og fair med deres priser. Fik bestilt tid til at få bilen lavet dagen efter d 17.1.2017. Håber at prisen holder i morgen når den skal laves.
en dag siden
Opel Corsa 2010
God service, hurtig betjening og bilen kører som en drøm igen
3 dage siden
Bremser ,  Renault Megane 2004
kompetent, hurtig og med smil på læben
5 dage siden
Andre opgaver ,  Citroën 1.4 1996
Fantastisk sted... Flinke mekaniker 😁 helt sikkert et sted vi vil anbefale
17 dage siden
Fejlsøgning/fejludlæsning ,  Saab 9-5 2001
Fejlsøgningsudstyr kunne ikke bruges til min bil, og derfor fik jeg udført opgaven gratis selvom jeg tilbød at betale noget for opgaven.
cirka 2 måneder siden
Udstødning ,  Mazda 6 2009
Helt i overensstemmelse med opgaven. Ekstra arbejde udført til punkt og prikke. Pris på ekstraarbejdet passede på kroner og øre.
2 måneder siden
Andre opgaver ,  Ford Focus 2007
Professionel
2 måneder siden
Bremser ,  Opel Zafira 2012
Bad om skift af bremser og klodser og orientering, hvis andet end bremseskiver og klodser trængte til at skulle skiftes, eks. kalibre. Ved modtagelse af bil, så alt fint ud. Mekanikeren sagde at det hele så fint ud og at skiver og klodser var skiftet som aftalt. Efter et stykke tid begynder skiver at hyle ved bremsning og få dage efter lyder det som om at bremserne er helt færdige - det skurrer højlydt ved brug af bremsen. Jeg kontakter byens bilsalg, som undrer sig, men beder mig komme forbi med bilen. Det viser sig at den en bremseklods er slidt helt ned - men ikke de tre øvrige. Jeg formoder at det er dækket af en garanti og bliver derfor ret overrasket da mekanikeren beder mig betale for et nyt sæt klodser. Værkstedet var dog "flinke" at dække udgiften/timelønnen for monteringen/udskiftningen. Jeg orkede ikke at gå ind i en diskussion om små 600,-, men min oplevelse gør at jeg ikke vil benytte eller anbefale Byens Bilsalg.
5 måneder siden
Tandrem/kæde ,  Mazda 5 2008
God og venlig betjening , til trods for misforstået ordre.
5 måneder siden
Bremser ,  Ford Mondeo 2009
God og hurtig service.