For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Hvilken opgave skal vi indhente tilbud på?

Ofte valgte reparationer

Vi hjælper dig med alle typer af reparationer

Sådan virker det

Få tilbud på bilreparation inden for 24 timer
1

Få 3 tilbud

Fortæl os hvad der skal laves på din bil og få 3 tilbud inden for 24 timer
Vælg et reparationstilbud og bestil tid
2

Vælg tilbud og bestil tid

Sammenlign tilbud på pris, afstand, bedømmelser og bestil tid online
Kør til nærmeste FDM godkendte værksted
3

Kør på værksted

Få din bil repareret uden overraskelser

Du er kun få skridt fra at oprette en opgave og modtage skræddersyede tilbud fra vores dygtige mekanikere. Alt du skal gøre er at oplyse din nummerplade eller bilmodel, det du ønsker skal laves, hvor du ønsker at få tilbud henne i landet, og så giver vi dig op til tre tilbud fra professionelle værksteder.

Når du modtager tilbuddene, kan du stille og roligt kigge dem igennem og sammenligne pris, beliggenhed, timepriser osv., før du træffer en beslutning. Alle vores værksteder bliver desuden bedømt at brugerne, så du kan se bedømmelser fra andre bilejere, hvilket kan hjælpe dig til at træffe beslutningen.

Med værkstedstilbud igennem Autobutler har du altid styr på, hvad der bliver lavet på din bil. Hvis mekanikeren finder andet på din bil, mens den er på værksted, ringer han til dig, inden han sætter noget i gang. På den måde kommer du aldrig ned til en uventet regning, når du skal hente din bil. Det er din tryghed, når du sender bilen på værksted gennem os.

Vores mål er, at det skal være let, hurtigt, gennemskueligt og billigt at få din bil på værksted.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 303 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud
2 års garanti på din bilreparation
Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Prisgaranti på alle opgaver
Fundet det billigere? Vi matcher prisen