Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale

Seneste bedømmelser

cirka en måned siden
Aircondition, Renault Megane 2011
2 måneder siden
Skoda Fabia 2007
Meget behageligt besøg på værkstedet. Min opfattelse er et værksted der sætter kunderne i højsædet og jeg vil klart anbefale værkstedet til andre. Tak for virkelig god service.
3 måneder siden
Aircondition, Citroen C3 2011
3 måneder siden
Audi A4 2013
4 måneder siden
Hjulskifte, Peugeot 208 2016
Fin secivese god betjening God kaffe
4 måneder siden
Peugeot 206+ 2010
5 måneder siden
Andre opgaver, Fiat Grande Punto 2008
Super service, svar på spørgsmål via autobutler kommer prompte. Alt blev lavet til aftalt tid. Ekstraarbejde til god pris. Alt virker fint. De er flinke og imødekommende og tager sig tid til kunden. Der er intet at udsætte på dem, de er helt klart anbefalelses værdige.
5 måneder siden
Hjulskifte, Toyota Urban Cruiser 2010
5 måneder siden
Styretøj, BMW Touring 1996
Afleverede bilen Torsdags da de sagde på værkstedet at de kunne lave den i løbet af dagen. Det kunne de IKKE. De lavede den så i dag, Tirsdag, men men, de har så ikke forstand på at skifte tværarm på min bil, det sagde de at de havde. Det har så resulteret i at de havde sat bagfjedrene direkte i fjeder skålen, hvilket resulterede i at min bil begyndte at ryste og køre fra side til side ved 70 km/t. Ydermere har det resulteret i af min airbaglampe begyndte at lyse efter de voldsomme rystelser. Nu skal jeg så til at slås med værkstedet om at få dem til at rette begge disse fejl. Det betyder jo så også at jeg må ud og leje en bil i mellemtiden. HOLD JER VÆK FRA DETTE VÆRKSTED.

Kalundborg Autoteknik - 3. apr 2018

Kære kunde. Vi beklager meget, at du er utilfreds med vores service. Vi vil dog gerne tilføje til din bedømmelse, at vi ikke havde lovet at gøre bilen færdig torsdag i sidste uge, men derimod at vi ville ringe tilbage når den var færdig. Og vores normale lukke tid er 16:30, men vi ventede på dig indtil kl 18:30, så du kunne hente din bil. Mht. bagfjedrene bad du mig om at montere nogle uoriginale sænknings fjedre som jeg gik med til uden mereberegning. Det viste sig så at fjedrene havde en form for sænkningsskrue med til som lå i bagagerummet for sig selv, som vi havde overset. Da du hentede bilen snakkede vi om de 'skruer' hvor jeg fortalte dig at du kunne lade bilen stå til dagen efter hvor vi kunne montere dem, men du tog alligevel bilen med dig, hvor jeg igen sagde du bare skulle sige til hvis det generede dig og at du skulle sige til så vi kunne skifte dem en anden dag uden beregning. På vej hjem ringer du så til mig og fortæller at den ryster hvor jeg så siger du skal køre tilbage og stille bilen og vi laver den imorgen. Du havde ikke fortalt mig om nogen airbaglamper over telefonen. Og det overrasker mig at du skriver du skal til at 'slås med værkstedet' nu hvor jeg sagde vi ville lave det uden beregning. Du er selvfølgelig stadig velkommen til at komme forbi med bilen imorgen hvor vi kan få lavet den til dig uden beregning. Mvh Kalundborg Autoteknik
5 måneder siden
Motor, Hyundai V 2004
Robert er godt til at give besked hvis tilbudet bliver dyrer i forhold til at der er andre ting der skal laves.