Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

5 dage siden
Fejlsøgning/fejludlæsning, Volkswagen Touareg 2007
Værksted i Helsinge kunne have lavet opgaven til aftalt pris iht. Tilbud, men istedet ringet de mig op da de havde fundet flere omkostnings fejl på bilen som gjorde om dette service kunne haven svaret sig i betragtning af bilens stand og alder, så meget tilfreds med værkstedet, proff rådgivning til situtationen så man ikke lægger for mange penge i noget som aldrig bliver godt i længden... Vh Steen
23 dage siden
Bestilte tid på værkstedet via hjemmesiden. Værkstedet skrev tilbage at der var ca. 2 ugers ventetid, så jeg kom med nogle datoer 3 uger frem. Men, jeg hørte aldrig mere fra værkstedet. Autobutler prøvede så at kontakte værkstedet, men fik aldrig noget respons fra værkstedet.
cirka 2 måneder siden
Nissan Qashqai 2016
Super fin oplevelse, kan anbefales :-)
3 måneder siden
Opel Vectra 2009
Alt klappede, som det skulle. Havde man lige tørret det overskydende undervognbehandling, som sad tilbage i døråbningerne, af, så havde oplevelsen været tip-top.
3 måneder siden
Andre opgaver, Volvo V 2000
3 måneder siden
VW 2.0 TDI 2006
ug super
3 måneder siden
Andre opgaver, Hyundai 3 2014
Meget fornuftigt
3 måneder siden
Ford S-MAX 2007
Det er svært at bedømme værkstedet, når det ikke er deres eget værksted der lavede min bil (undervognsbehandling). Desværre blev det aldrig sagt de brugte en "samarbejdspartner" da jeg bestilte opgaven, for så kunne jeg godt regne ud at det ville være dyrere. Fandt ud af jeg kunne have sparet ca 4000 kr!! ved at gå direkte til samarbejdspartneren. Derfor denne lave karakter. Bilen var desværre ikke særlig ren, hverken indvendigt eller udvendigt, hvor der var rester at kemikalie på vindue, dørpaneler og hvor rat, gearstang og håndbremse var klistret. Desværre ikke den bedste oplevelse for mig.
3 måneder siden
Styretøj, Citroen C1 2007
Super fin service og venlige medarbejdere på værkstedet
3 måneder siden
Andre opgaver, Hyundai 2 2012