Book tid online
  •  Næste ledige tid om 7 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

en dag siden
Hjulskifte, Peugeot 5008 2011
Hurtig og effektiv
14 dage siden
Skoda Fabia 2011
Anbefales varmt. God kundeservice og ikk mindst 5 års reklamationsret.
17 dage siden
Hjulskifte, Seat Ibiza 2015
23 dage siden
Volkswagen Golf 2011
Venlige og kompetente
cirka en måned siden
Elektrisk arbejde, Mercedes E-CLASS 2004
skulle have lavet lys til nummerplade bag,betalte 1300kr for en gang fusk der ikke virkede. fik efterfölgende renset kontakterne et andet sted og sat 2 nye pärer i og så virkede det og jeg kunne köre til syn og fik det godkendt,men alt i alt en dårlig behandling og bör ikke anbefales.

Au2move - Bosch Car Service - 22. mar 2018

Hej Henrik
Vi er meget uforstående over for din udtalelse og der skal dog en del til at ligefrem sige at vi laver fusk, det når sagen taget i betragtning, er foregået med helt og ganske klar tilsyn af dig, og med din accept på reparationen, for at spare dig for en styreboks. Du er hele tiden blevet vist hvad vi foretog af reparation på din bil og du har accepteret, den måde vi lavede din bil på.
Måske, det i bund og grund, handler om at du kom på kant med vores teknikker, da du nærmest stod på nakken af ham medens han målte sig frem til defekten i din styreboks.
Vi anbefalede dig at sætte 2 nye lygter på i stedet for at stå og bruge dine penge og vores tid på at rense ir af i stikne på nummerpladelygterne som utvivlsomt vil volde dig problemer fremover. Vi laver netop ikke fusk, da alle får 5 års garanti på alt hvad vi foretager af reparation samt reservedele der er skiftet.
Og hvis du finder den ledningsføring dårlig trukket, så skyldes det at vi arbejde os tilbage fra en bil du selv havde stået og skilt ad.
Med Rigtig venlig hilsen
Bosch Car Service Helsinge
cirka en måned siden
Peugeot 206 2007
cirka en måned siden
Service, Ford Fiesta 2012
cirka en måned siden
Andre opgaver, Toyota Avensis 1998
cirka 2 måneder siden
Anhængertræk, Mercedes-Benz E 2011
cirka 2 måneder siden
Service, Nissan Micra 2017