Book tid online
  •  Næste ledige tid om 4 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

  • Fremtoningen 4.8
  • Servicen 4.8
  • Prisen 4.7
  • Arbejdet 4.7
  • Dialogen 4.3
  • Beliggenheden 3.3
cirka 2 måneder siden
Motor, BMW 3 2004
De udførte opgaven og låne bilen var gratis. De kunne ikke lige ringe da de vidste at det aftalte tidspunkt, ikke er nok. Kørte 73km forgæves(frem og tilbage) for ikke at kunne hente min bil. Var ikke villig til at kompencere på nogen måde.

Renés Auto og Elektroværksted - AutoPartner - 5. mar 2018

Hej Daniel
Tak for din bedømmelse, normalt kommenterer jeg ikke på de bedømmelser jeg får, men jeg føler at det du skriver ikke kan stå alene.

Da du sende din opgave ind igennem Autobutler, forespørger på en tid d. 26.02 kl. 14 - 17
Da jeg i Autobutlers system godkender tiden, så sætter jeg en tid der hedder aflevering af bilen d. 26.02 kl. 14 og afhentning af bilen d. 27.02 kl. 10
Årsagen til at jeg ikke kontaktede dig d. 26.02, var at jeg gik ud fra at du igennem Autobutler, havde fået oplyst den nye tid.
Jeg har været i kontakt med Autobutler, for at høre om du er blevet oplyst om det nye afhentningstidspunkt og de bekræfter, at du har fået en mail d. 15.02 om morgen.
Det er rigtigt at du ville have rabat, fordi du havde kørt ekstra. Jeg viste dig på systemet hvorfor jeg ikke havde kontaktet dig, når nu jeg havde aftalt et afhentnings tidpunkt der hed d. 27.02. kl. 10

Der er efter min opfattelse fejl fra begge sider, jeg var her ikke da du afleverede bilen (fordi vi havde aftalt kl. 14 og du kommer kl. 13 der var jeg ude af huset) jeg ringede ikke til dig d. 26.02 og fortalte dig at bilen ikke var færdig min fejl.
Du har ikke læst den mail, du har fået fra Autobutler med bekræftelsen på, at jeg ville lave din bil og hvornår den ville være færdig.

Med venlig hilsen
René Aale Nielsen
4 måneder siden
Service, Ford Ka 2014
Min bil fik det årlige eftersyn. Al arbejdet er udført til min fulde tilfredshed. Bilen kører supergodt. Jeg vil med glæde benytte Renés Auto en anden gang.
5 måneder siden
Styretøj, Fiat Qubo 2011
7 måneder siden
Andre opgaver, Renault L 2013
7 måneder siden
Motor, BMW X3 2006
Dygtige erfarne mekanikere. Styr på sagerne og fair priser! Helt klart turen værd!