Indhent tilbud online nu

 Ledig om 1 dag

 Mulighed for lånebil

Om os.

Uni-Auto I/S åbnede dørene for første gang d. 1. januar 2009 på Sadolinsvej 4 i Silkeborg. Firmaet ejes af Lars og Morten Revsbech
D. 1 juni 2012 flyttede vi i nye lokaler på Poul Larsens Vej 18 i Silkeborg, hvor vi også bliver en del af kæden Mekonomen Autoteknik.

Vi startede firmaet med henblik på at skabe en forretning, hvor prisgennemsigtighed har første prioritet og dermed ændre bilejerens syn på autoværksteder. Resultatet skulle være at skabe tillidsbånd mellem dig som bilejer og os som værksted.
Næsten alle mennesker kender de autoriserede værksteder. Ofte kender man hverken kender mekanikeren eller hvad der bliver lavet ved bilen. Kunden har ingen overblik, om hvad der sker eller bliver skiftet på bilen. Vi forsøger ved alle opgaver at skabe en god dialog og en tryghed i at få bilen repareret hos os.

Hos Uni-Auto skifter vi eller reparer ikke noget uden at der er en fast aftale. Du bliver informeret om hvad der skal skiftes og får delene at se efter reparationen - hvis dette skulle være ønskeligt.
Reservedele køber vi gennem Mekonomen, som leverer reservedele af orginal kvalitet med 3 års garanti. Dette er din sikkerhed for reservedele af god kvalitet. Mekonomen leverer reservedele med timers varsel til alle bilmærker og du er dermed sikret at vi altid kan skaffe reservedele til din bil når uventede situationer opstår.

Vi arbejder under sloganet "Vi reparerer alt på hjul"
Det vil sige, at vi påtager os alle opgaver indenfor service og reparation af alle bilmærker. Hos Uni-Auto bevarer du også fabriksgarantien på nye biler. Vores stempel i servicebogen giver dig garanti for at du er omfattet af samme sikkerhed som på mærkeværkstederne ved reklamationer på fabriksnye biler. Jvf. det frie værkstedsvalg kan du trygt overlade service og reparationer på din nyindkøbte bil til os.
Vi klarer også opgaver på varevogne, mindre lastbiler, auto el, fejlfinding, gearkasser, motorreparationer, pladearbejde , dæk og fælge samt meget mere. Skriv blot en mail eller giv os et ring. Vi står altid til disposition for at svare på dine spørgsmål.

Arbejdet med bilerne bliver udført professionelt og i henhold til alle gældende regler og lovkrav. Vi har moderne testudstyr, så vi hurtigt, sikkert og effektivt kan stille en dianose på alle bilmærker.Vores olieprodukter leveres af Castrol, som er en af verdens førende olieleverandører til bilmotorer. Dette sikrer din bil - den bedste olie i et hvert service hos Uni-Auto.

Vi er godkendt til taksering af autoskader via autotaks. Så er du uheldig med store buler, malerarbejde eller glasskader - løser vi også dette problem for dig.

Vores vision er, at være det mest professionelle autoværksted i Silkeborg til hver en tid.

Velkommen hos Uni-Auto

Læs mere

Billigt værksted.
Billigt autoværksted.
Mekaniker silkeborg.
Autoværksted silkeborg.
Automekaniker silkeborg.
Reservedele.
Dæk, fælge,udstødning, bremser, service, klar for syn.
Aircon service.
Bil syn.
Autoreparation silkeborg.
Autobutler, biibo, find mekaniker.
Vw, audi, seat, skoda, peugeot, citroen, bmw, nissan, toyota, mercedes,ford,kia, hyundai, fiat, alfa, chervolet, opel, saab,
renault, volvo.

 
Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Renault Grand Scenic III (2013)
"Meget venlig og imødekommende betjening. "

Andre opgaver BMW 325i (2006)
"Meget imødekommende og god modtagels, fik forklaret tydeligt hvad der var udført af reparation på bilen, "

Service Ford Fiesta (2009)

Toyota Yaris (2003)

Service Ford Focus (2008)

Tandrem/kæde Citroën Xsara Picasso (2000)
"2. gang jeg var der, super service og altid venligt personale "

Andre opgaver Citroën C1 (2008)

Service Citroën C1 (2013)

Styretøj VW Passat (1998)

Andre opgaver VW Bora (2001)
"Rigtig søde mennesker, jeg ventede mens de lavede min bil. Go service med sodavand slik og kaffe... Ikke sidste gang jeg kommer hos dem.... Hilsen Birgitte Skov Nielsen"
Vis flere brugerbedømmelser