Velkommen hos Via Biler A/S

Vi passer bedre på dig og din bil!

Via Biler A/S sælger Toyota og Ford og servicerer og reparerer alle bilmodeller uanset alder eller mærker. Vi er autoriseret værksted indenfor Toyota, Ford, Fiat og Alfa Romeo.

Vi har veluddannet personale inden for alle gængse bilmærker og kan klare langt de fleste mekaniske opgaver.

Alle tilbud afgivet via autobutler.dk kan udføres på et af vores 9 værksteder. Disse er fordelt i Aarhus, Skanderborg, Silkeborg, Brøndby, Valby og på Amager.

Alle kan sælge biler. Derfor har vi besluttet at sælge et forhold istedet. Nemlig forholdet mellem dig som bilejer og os som din personlige forhandler og værksted.

Ambitionen er enkel. Fuldstændig tilfredshed er målet. Så derfor bruger vi, i al enkelthed, alt vores tid på at sikre, at du også er vores kunde i fremtiden. Selvfølgelig tilbyder vi mange af de samme ydelser som andre virksomheder i branchen. Men vi fokuserer ikke på at sælge den enkelte ydelse. Vores fokus ligger på generelt at behandle folk på en måde, der giver dem lyst til et fortsat samarbejde. Og det gælder både kunder, leverandører og medarbejdere.

For at leve op til ambitionen om langvarige forhold, sætter vores organisation stor pris på nytænkning. Løbende har vi udviklet ydelser og produkter, der sætter os i stand til at imødekomme endnu flere af bilkundernes ønsker. Med Quickservice klarer vi småting i en ruf. Listen over den slags ydelser, hvor tillid, rådgivning og smertefrihed er nøgleord, tør vi godt love vil vokse i fremtiden.

Alt hvad vi foretager os, udspringer af en klippefast tro på, at en langsigtet relation er det mest fordelagtige for både kunderne og os selv. Derfor gør vi os umage for at bygge et langvarigt forhold. Og derfor holder vi os fra kortsigtede tvivlsomme løsninger.

Velkommen til Via Biler A/S

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Toyota Aygo (2008)

Olieskift Toyota Avensis (2008)

Elektrisk arbejde Ford Galaxy (2010)

Bremser Toyota Corolla Verso (2008)
"godt arbejde,god service men altid dyrt"

Bremser Citroën C1 (2008)

Anhængertræk Toyota Yaris (2011)
"De havde ved montering af træk, glemt at skruge benzinslangen fast på karos, men da jeg ringede vedr dette påstod de at jeg aldrig havde haft bilen på værksted hos dem. De havde også "glemt" at støvsuge og vaske bilen, som ellers stod som en del af tilbudet. "
Via Biler A/S - Superbyder - 24. juli 2014
Hej Nicolai. Det er meget beklageligt vi har lavet en fejl som du skriver - dette skal vi beklage. Årsagen til at det gik galt da du kontakter os er at vi på faktura til dig ikke har noteret reg. nummer på bilen og det ser derfor ud til at vi aldrig har haft din bil på værksted hos os. Dette er vores fejl og betød desværre at den medarbejder der forsøgte at slå din bil op i systemet ikke kunne finde den og vurderede at vi derfor ikke havde monteret trækket på din bil. Du har selvfølgelig en vask og støvsugning tilgode, som vi har lovet dig, og når det passer dig kan du blot sende mig en mail på tli@viabiler.dk så finder vi en tid til dette. Beklager det besvær dette har medført for dig. God dag.

Bremser Toyota Sportsvan (2003)
"Venlig service. Fungerede fint. Fik en lidt bedre pris da jeg ikke var tilfreds med den første. "

Service Ford Focus C-MAX (2006)

Tilbehør og biludstyr Ford Fiesta (2011)

Service Ford Transit 300S (2011)
Vis flere brugerbedømmelser