Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

5 dage siden
Service ,  VW Up! 2014
Alt var som det skulle være + lige lidt ekstra. Kanon god service, dejlig modtagelse, både ved aflevering og ved afhentning. Man går derfra med fornemmelse af at alt er som det skal være, og mere til. Lækkert med gratis låne bil oveni, og at bilen er blevet støvsuget og gjort lækker. Vil helt sikkert anbefale dem til familie, venner og bekendte.
ca. 1 måned siden
VW 1.6 TDI 2014
Super hurtigt og meget kompetent værksted - særdeles venlig og imødekommende personale. Meget grundig information - før og efter udført arbejde. Værkstedet udførte samtidig serviceeftersyn og udskiftning af bremser.
ca. 1 måned siden
Skoda Citigo 2014
Super service! Jeg er yderst tilfreds. Bestemt et værksted jeg vil benytte igen. God kontakt og info.
ca. 1 måned siden
Andre opgaver ,  Peugeot 407 2005
God dialog ang bilen, gratis låne og en flaske vin. Super flinke at snakke med gode til at forklarer arbejdet de har lavet. Fik skiftet partikelfilter (via autobutler tilbud), og en brændstofstrykregulator(ekstra arbejde). Bilen kørte desværre stadig ikke ordentligt, og mekaniker mente det kunne være brændstofpumpe. Dog valgte jeg at tage bilen med hjem og selv skifte diesel filter og evt pumpe - det viste sig at være diesel filter, så nu køre den perfekt igen. Har umiddelbart ingen negative ting at sige, men bilen kørte stadig ikke som den skulle da jeg hentede den, derfor "kun" 4 stjerner :)
ca. 1 år siden
Motor ,  VW 1.8 1990
Hurtig betjening og gratis lånebil. God service