Velkommen til AutoMester v. Jens Jørgensen ApS i Børkop.

Som AutoMester i Børkop arbejder vi for flere glade bilister. Og det går rigtig godt. Vi hjælper egnens bilejere med at forebygge de økonomiske og tekniske problemer, man risikerer at køre ind i.

Bilproducenterne udvikler nemlig hele tiden ny teknologi, som man skal kende som mekaniker. Ellers kan man ganske enkelt ikke reparere bilerne, når de dukker op på værkstedet.

Den udfordring tager vi ret bogstaveligt. For vi vil ikke kun nøjes med at reparere biler, der var smarte for 10 år siden. Vi vil også kunne tage fat på de helt nye.

Derfor tilbyder vi også service og reparation af alle biler uanset mærke, model eller årgang og kan således også udføre service af de helt ny biler med godkendte stempler i servicebogen og garantien opretholdt.

Det kræver frisk viden. Derfor har vi obligatorisk uddannelse for vores ansatte. Uddannelsen foregår på de tekniske skoler, hvor vi har aftaler med de bedste undervisere, man kan få. På den måde sikrer vi, at vi som AutoMester værksted altid har den nyeste viden på et område.

Samtidig med uddannelse holder vi vores udstyr opdateret. Det gælder blandt andet vores motortester/fejlsøger, der håndterer fejlsøgning på alle gængse bilmærker med motorstyrings-computer uanset årgang.

Derfor kan vi hjælpe dig med mekanisk, elektrisk, rust- og skadesarbejde, kort sagt alle din bils behov.

Vi er en del af Falck Bonus værkstedskonceptet, hvor vi kan tilbyde Falcks og vore egne kunder en professionel og hurtig service, når bilen er skadet eller brudt ned.

Alt i alt betyder dette, at vi kan tilbyde vore kunder den bedste service man kan forestille sig, alt lige fra et almindelig serviceeftersyn, til store problematiske fejlsøgninger på motorstyringer "uanset" bilmodel eller årgang. Og helt bestemt til meget favorable priser.

Vi har mulighed for at afhente Deres bil på Deres adresse, eller hvor De måtte have et havari og vi kan også tilbyde dig gratis lånebil.

Vi ser frem til at byde dem velkommen!

Med venlig hilsen

Jens Ellekjær Jørgensen,
Din AutoMester i Børkop

Læs mere

Seneste bedømmelser


Andre opgaver VW Touran (2012)

Tandrem/kæde Opel Astra (2007)

Elektrisk arbejde Citroën C5 (2004)
Vis flere brugerbedømmelser