Velkommen til Herlev Autocenter

Herlev Autocenter er siden 1989 blevet et erfarent firma, som reparerer alle bilmærker uanset model eller alder.

Vi er en del af værkstedskæden Mekopartner, som er din tryghed for et professionelt udført arbejde, som lever op til bilens tekniske krav og lovgivningsmæssige standarder.

Vi kan således også udfører alle former for reparation og service under garantiperioden, således at du opretholder garantien og får godkendte stempler i din servicebog.

Herlev Autocenter laver både mekaniske opgaver samt pladearbejde, og er "up to date," med de seneste nye autotestere.

I 2010 blev Herlev Autocenter tildelt titlen som "årets lærerplads 2010" af Roskilde Tekniske Skole.

Hos Herlev Autocenter har vi tre lånebiler: to personbiler, samt en varevogn, som vi tilbyder til meget rimelige priser.

Vi har også mulighed for at hente biler på en autotrailer og bringe dem retur.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen.

Velkommen til Herlev Autocoenter - Mekopartner

Læs mere

Seneste bedømmelser


Batteri HONDA CIVIC (1999)
"fint"

Service Kia Ceed (2011)
"god service og overholder aftaler"

Skoda Fabia (2009)
"Dyrt i forhold til andre tilbud på autobutler. Men god og troværdig service."

Mercedes 200 E (1991)
"God service og hurtigt udført. Fik stillet gratis lånebil til rådighed. Opdagede en mindre fejl på elsystemet efterfølgende, som de hurtigt fik rettet. Alt i alt ganske fint tilfreds."

Tandrem/kæde Citroën C5 (2001)
"Arbejdet blev udført efter aftalen. Der blev ringet angående ændringer i opgaven, og merprisen blev oplyst. Prisen endte på mere end jeg umiddelbart havde regnet med, men jeg er heller ikke mekaniker. :-)"

Dæk, dækmontering og hjulskift Skoda Fabia (2012)

Motor Toyota Corolla (2000)
"Fantastisk service og behandling! Tak for det. "

Service Renault Trafic T29 (2012)
"Fin service - vender gerne tilbage "

Vinterdæk og skift af vinterdæk VW Polo (1997)
"Jeg skulle have skiftet tandrem (og "tilbehør") og købe vinterdæk samt -fælge, som skulle afbalanceres og monteres. I den forbindelse havde jeg bedt om nogle specifikke vinterdæk. Ingen af tilbuddene, som jeg fik på Autobutler, var med disse dæk, men Herlev Autocenter - MekoPartner tilbød dæk i samme klasse og havde brugt tid på at forklare, at disse dæk var testvindere m.v. Herlev Autocenter - MekoPartner var ikke billigst, men konkurrenten, som var billigere, foreslog nogle dæk, som FDM direkte har frarådet brugen af. Da jeg ankom med bilen mandag morgen gjorde Herlev Autocenter opmærksom på, at fælgene desværre først ville komme tirsdag, hvilket jeg egentlig fandt irriterende, men syntes også det var OK, at de gjorde opmærksom på det. Tirsdag middag var bilen klar og de havde ifm. arbejdet tjekket bilen for øvrige mangler, hvilket jeg syntes var en god service (der var dog ingen mangler). "

Service Kia Ceed (2011)
"Jeg afleverede bilen på værkstedet mens vi var på ferie og den var klar som aftalt da vi kom hjem. Jeg havde ikke været opmærksom på at man skulle rette bilens km-tal fra sidste udbud, så vi var gået lidt forbi hinanden mht opgaven, men alt faldt heldigvis på plads. Jeg har kun godt at sige om værkstedet og deres arbejde"
Vis flere brugerbedømmelser