For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Reparation eller skift af turbo

  • Spar 20-40% på værkstedet
  • Spar i snit 2.670 kr. på motorarbejde
  • Du modtager tilbud inden for 24 timer
  • 3 års fuld garanti på værkstedsarbejdet
3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti

Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Læs mere

Prisgaranti på alle opgaver
Prisgaranti på alle opgaver

Fundet det billigere? Vi matcher prisen
Læs mere

Hvad er en turbo, og hvad gør den?

Mange nyere biler har en turbolader - eller bare turbo - indbygget i motoren allerede fra fabrikken. Men mange har også valgt en tuning af bilen for at få en turboladning monteret efterfølgende.

Turboen tager luft ind fra bilens køler og presser luften igennem motoren, hvilket resulterer i en hurtigere, højere og bedre forbrænding.

Det giver naturligvis en god køreoplevelse, når bilen kan præstere en højere fart, men turboen kan - ligesom andre af bilens mange komponenter - også blive overbelastet og defekt.

Her på siden giver vi dig lidt indblik i, hvad der er op og ned ift. turboen, og du kan desuden få 3 tilbud på reparation af din bils turbo.

Pris på generelt motorarbejde

På Autobutler tror vi på gennemsigtighed og rimelige priser. Derfor kan du se gennemsnitspriser for bilmærker og hvad du kan spare på at sammenligne tilbud.

Bilmærke Gennemsnitlig pris
Audi 5.249 kr.
Spar 27%
Citroën 3.534 kr.
Spar 28%
Fiat 3.266 kr.
Spar 25%
Ford 3.758 kr.
Spar 25%
Opel 3.677 kr.
Spar 26%
Peugeot 3.927 kr.
Spar 28%
Seat 5.857 kr.
Spar 24%
Skoda 4.731 kr.
Spar 27%
Toyota 4.482 kr.
Spar 25%
Volkswagen 5.286 kr.
Spar 26%

Priserne er baseret på alle tilbud givet via Autobutler, der dog kan indeholde fejl eller udsving. Opret en opgave, hvis du ønsker et specifikt tilbud til din bil.

Hvorfor taber en turboladet bil kræfter?
Hvis der kommer skidt, snavs eller andet i vejen i selve turboladerens kompressor, kan den ikke køre optimalt rundt. Det samme gælder oliemangel eller -forurening.

Men det kan også ske, at turboen bliver overophedet. Når den bliver for varm, bliver metallet i turboladeren porøst og har risiko for at blive skævt. En skæv turbine yder ikke nær så godt som en intakt.

Hvordan lyder en defekt turbo så? Du kan høre, når turboen ikke kører optimalt, hvis der for eksempel opstår en fløjten eller hyletone, når du slipper speederen hurtigt. Tab af trækkraft er også en naturlig konsekvens af en defekt turboladning.

Hvad koster det at få skiftet turbo?
Det bedste er at få undersøgt, hvad der er galt med din turbo i første omgang. Det kan være flere forskellige komponenter i din turboladning, der kræver opmærksomhed.

Der er desuden stor forskel på prisen alt efter bilmærke, alder, om bilen er tunet eller havde turbo fra fabrikken, og selvfølgelig hvad der kræver reparation.

Prisen stiger desuden, hvis du skal have udskiftet turboen helt.

Indhent derfor gerne 3 tilbud på Autobutler for at få overblik over, hvad du skal have lavet og hvad det koster.

Bedømmelser af reparation af motoren

Venligt personale, man føler sig faktisk hjemme på på værkstedet.
Torben J.
Hyundai i10 (2010)
Super service 😉
Peter N.
Citroën C4 Grand Picasso (2010)
De løste problemet og på trods af at de blev meget dyrere end jeg forventede. Så ok tilfreds.
Pia P.
MCC SMART - (1998)

Alle bilreparationer