Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

4 dage siden
Pia
Kia Rio 2013
15 dage siden
Line
Chevrolet Aveo 2010
Ingen låne bil som aftalt
22 dage siden
Ole K.
Skoda Octavia 2006
24 dage siden
Ayoob F.
Renault Megane 2013
25 dage siden
Søren A.
Hyundai Ioniq
cirka en måned siden
Dann V.
3 måneder siden
Kasper T.
Ford Mondeo 2003
3 måneder siden
Søren J.
Renault Megane 2016
3 måneder siden
Ib A.
Chevrolet Spark 2012
Perfekt modtagelse til eftersyn m v. Lånebil var klar. Blev kontaktet da bilen var synet og fik en rigtig god samtale med "min mekaniker"
4 måneder siden
Ib J.
Toyota Avensis 2010
Har i dag fået hældt kølemiddel på ac anlæg i bil. Tilbyder var via auto partner i Elling på 439,20kr. Da jeg kom med bilen kommer ejeren af værkstedet mig i møde med ordene: du ved godt tilbuddet nok er dyrere da der nok skal mere end 150g kølemiddel som tilbuddet lyder på. Da jeg skal betale og går ind på kontoret står ejer og hvisker til ham der skal skrive regningen. Hvisken stoppede i det minut jeg kom ind på kontoret og regningen blev i stedet for det aftalte beløb på 1.730,25kr, da der selvfølgelig skulle 290g mere kølervæske på end hvad tilbuddet på 150g. Det undre mig at der skulle bruges så megen kølemiddel, da ac anlægget kørte ok og skulle bare have den årlige påfyldning af kølemiddel. Auto partner i Elling er IKKE det sted jeg bruger næste gang! Mvh Jennet

DK Autoservice - AutoPartner - 29. maj 2020

Jeg er meget berørt over at du har haft en dårlig oplevelse, jeg ville egentligt ikke kommentere. Men bare for at alt er foregået korrekt.
Jeg syntes at der er et par ting jeg må svare på. De priser der bliver fremført er den billige pris uden moms og den faktiske pris incl. moms. Så fremstår sagen jo værre end virkeligheden
Du skriver at det er et årligt tjek der skal foretages, men her hos os bliver det tilkendegivet at bilen er 10 år gammel og har aldrig fået efterfyldt AC anlægget. Derfor bliver du gjort opmærksom på at de 150 gr. kølemiddel der er i tilbuddet ,nok ikke rækker. Der er 440 gr. kølemiddel på bilen, og anlægget er tomt (hvilket ikke er unaturligt efter så lang tid-der foreskrives en fordampning på 10-20%pr. år.)
Jeg vil nævne at kunden regner med at opgaven klares på 10 minutter, hvor det kommer fra ved jeg ikke. Da det jo selvfølgelig varer ca 1.5 time. Kunden kører herfra i GRATIS lånebil og kommer efterfølgende tilbage. Der er selvfølgelig fuld dokumentation for det påfyldte kølemiddel, og der er fast listepris på ekstra kølemiddel. så alt er efter bogen. VH Leo DK Autoservice.