Book tid online
  •  Næste ledige tid om 11 dage

Seneste bedømmelser

6 dage siden
Kobling, Suzuki Swift 2012
Fuldt hus herfra! Værkstedet fremstår yderst professionelt, og prisen (ganske vist gennem autobutler.dk’s konkurrencemaskine) var rigtig god! Jeg fik skiftet koblingen, og nu kører bilen som var den ny :) jeg er glad og tilfreds og vil kvittere med at få min bil serviceret hos Foldby Autoteknik fremover.
11 dage siden
Andre opgaver, Ford C-Max 2010
18 dage siden
Aircondition, Ford Focus 2009
Opgaven blev lavet som aftalt, til den aftalte tid og i god dialog.
cirka en måned siden
Bremser, Renault Scenic 2006
Drålig oplevelse, tager alt for mere i forhold til det arbejde der er udført. De åbner 7.30 klokken 8.06 ringe de, hvor fortæller at der skal laves meget mere så vi gå fra 5700kr til en regning over 12000kr for at den kan synes. Jeg fortæller de bare til stille bilen ud igen, og ikke lave noget på den, da den så bare skal skrottes, de har så valgt at gøre bilen ren indvendig Bum en regning på 3timer for ingen ting Kan ikke anbefale dem til nogen, hold da op en fup butik . Har fortalt at jeg synes 1.5 timer ville være fair men det ville han ikke gå med til......
cirka en måned siden
BMW 420d 2016
cirka en måned siden
Audi A4 allroad 2010
Venlig, imødekommende - laver kun det som skal laves til en fair pris. Blev opdateret undervejs i service eftersynet, og bilen var færdig til aftalt tid. Absolut top service.
cirka en måned siden
Stenslag/rudeskift/glasarbejde, Renault Captur 2017
cirka en måned siden
Mitsubishi Colt 2007
alt ok
cirka en måned siden
Hyundai i10 2011
I am new to service in Denmark and have very limited information regarding the service and so on. The overall car work was done well except the price was varied. In fact, the workshop location is very accessible and the person in the workshop was very helpful and well informed. I can give the workshop service top score but bit disappointed with Price. Otherthan that i would recommand 100% :-).
cirka 2 måneder siden
Ford S-Max 2010