Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag

Seneste bedømmelser

5 dage siden
Tandrem/kæde, Skoda Fabia 2011
19 dage siden
Aircondition, Volvo V50 2007
27 dage siden
Renault Scenic 2006
Super service, konkret, nærværende og helt sikket top service. Holdte alle aftaler og beløb samt samtidig u/b ydelser på regningen. Kan varmt anbefale værkstedet
29 dage siden
Volkswagen up! 2016
cirka en måned siden
Styretøj, Ford Focus 2005
cirka 2 måneder siden
Anhængertræk, Ford Focus 2018
2 måneder siden
Aircondition, Ford Fiesta 2009
Venlig, imødekommende og effektiv.
2 måneder siden
Anhængertræk, Seat Leon 2018
Jeg vælger at give 1 stjerne, da man ikke kan give 0 stjerner. Via Autobutler fik vi et tilbud på montering af anhængertræk samt en lånebil i forbindelse hermed. Bilen blev indleveret ved Foldby Autoteknik ApS. Da reparationen var overstået og vi fik bilen hjem, fremgår det af den tilhørende applikation til bilen, at bilen har været brugt til privat hjemkørsel for en af de ansatte. Bilen har forladt Foldby Autoteknik ApS kl. 18:54, hvorefter den har kørt til en privat adresse. Kl. 6:02 næste dag er bilen blevet brugt til at køre tilbage til Foldby Autoteknik ApS. Da vi efterfølgende kontakter Foldby Autoteknik ApS er de i første omgang ikke ærlige omkring dette og siger, at den hele tiden har stået på deres parkeringsplads. Da vi så fortæller, at vi har en applikation, hvoraf turen fremgår, da indrømmer de først, at den er blevet brugt til privat hjemkørsel af en af de ansatte. Foldby Autoteknik ApS tilbyder at betale benzinforbruget, men ender ud med også at tilbagebetale for lånebilen, da vores bil jo er blevet brugt som lånebil. Jeg vil aldrig anbefale dette værksted til nogen. Det er på ingen måde i orden at anvende kundernes biler til privat hjemkørsel for mekanikerne. Ydermere forsøger Foldby Autoteknik ApS at lyve omkring dette, men ender med i sidste ende at erkende. Hvis de holder sådanne ting skjul for kunden, hvad skjuler de så ellers?
2 måneder siden
Renault Megane 2015
3 måneder siden
Styretøj, Audi A5 2011
Det var en lidt blandet fornøjelse. Servicen var god, når den var der, desværre virkede det ikke til der var tid til at betjene kunder da jeg kom efter min bil. Jeg ventede 45 min.. jeg fik en bil retur med for meget påfylde olie. Jeg kørte tilbage fik tappet af og fik en liter olie med i hånden. Det viste sig hurtigt på vej hjem, at der var tappet for meget af. Bilen skrev "Ad olie immediately." og jeg påfylde omgående den liter olie. Det var bare ikke nok, så jeg måtte tilbage til værkstedet og få fyldt 0.9 liter mere på. jeg ved godt fejl kan ske, men hvis det havde været min svigermor, er det ikke sikkert der var blevet reageret på det, med det samme. Jeg tror ikke der er sket nogen skader på min motor, da det var over korte stræk.