Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag

Seneste bedømmelser

cirka 21 timer siden
Ford Focus 2005
5 dage siden
Syn, Peugeot 207 2008
5 dage siden
Honda Civic 2016
6 dage siden
Aircondition, Volkswagen Passat 2012
6 dage siden
Aircondition, BMW 520d 2012
Havde fået tilbud på air condition service til knap 600 kr. Da jeg skal betale regningen lyder den på knap 1.200 kr. Der er lige fyldt 500 ml kølervæske på til 1 kr pr ml. Dette var ikke aftalen forklarede jeg og nævnte at jeg ikke havde problemer med kølingen, men fik at vide at det manglede og at jeg ville kunne mærke en tydelig forskel. Det kan jeg så overhovedet ikke. Men det er vel typisk denne branche. Går den, så går den. Er træt af at man ikke kan holde sig til en aftale. Havde i det mindste forventer at være blevet kontaktet med ting der skal laves ud over det aftalte.
7 dage siden
Andre opgaver, Ford Ka 2014
14 dage siden
Bremser, Peugeot 307 2006
17 dage siden
Ford Fiesta 2010
Ok udført men virker lidt sløset. Afleverede bilen tidligt morgen og fik besked om at den igen skulle være klar til afhentning i løbet af formiddagen/middag, dog ville jeg få sms. Kl14.30 var der ingen lyd fra værkstedet så jeg ringede. Beskeden var at de var i gang. Kort efter ringer de igen og siger at de har fået forkerte dele til tandem udskiftning. Nå, så den nåede ikke at bliver klar den dag. Sidste ting; klistermærket de sætter i morgen som fortæller hvornår tandrem var skiftet og hvornår det skal skiftes igen.. der var blot sat dato på hvornår det er skiftet og så en ryk streg hvornår det skal skiftes igen... lidt mere kvalitet savnes.

Anelyst Autoteknik - AutoPartner - 4. jun 2018

Tak for din bedømmelse....
beklager at du ikke har fået mere info , både om hvornår den kunne være færdig og om tandrems mærkerne
i følge FDM som laver en kvalitet kontrol af vores værksted og arbejde , må vi ikke længere skrive hvornår man skal skifte tandrem igen , selv om der er en plads til det ... begrundelse er at man kan fra fabrikken side ændre interval på tandremskift uden man så ved det , vis man kun kikker på mærket , der for en streg , jeg er ikke selv helt enig med FDM men vil ikke "lægge arm med dem "
håber i kunne få enderne til at hænge samme når i nu fik kundebilen gratis den ene dag inc fri km .... MVH Jann, Anelyst AutoTeknik
18 dage siden
Hjulskifte, Suzuki Swift 2011
Rigtig hurtig service..👍

Anelyst Autoteknik - AutoPartner - 4. jun 2018

Tak , vi strammer os lidt mere op næste gang vi mødes ........
18 dage siden
Opel Astra 2005
Alt var som aftalt ved afh. af bilen

Anelyst Autoteknik - AutoPartner - 4. jun 2018

Fedt , tak