Book tid online
  •  Næste ledige tid om 2 dage

Seneste bedømmelser

2 dage siden
Saab 9-5 2011
5 dage siden
Hjulskifte, Skoda Rapid 2015
18 dage siden
Service, Hyundai i20 2009
cirka en måned siden
Fejlsøgning/fejludlæsning, Volkswagen Touran 2006
Min oplevelse er et værksted med stor faglighed og god service!
cirka en måned siden
Kobling, Ford Focus ST 2007
Jeg vil faktisk rigtig gerne give 5 stjerner, da servicen så absolut var i top, og både indehaver og samtlige medarbejdere var utroligt imødekommende og venlige. Og vi forestiller os i høj grad, at vi kunne finde på at bruge Anelyst Autoteknik igen. Men fordi vi var blevet lovet, både i tilbuddet og ved aflevering af bilen, at vi ville blive kontaktet, hvis prisen kom til at afvige fra den i tilbuddet, og det alligevel endte med at være 4-500 kr dyrere ved afhentning, må det tage en stjerne. Vi valgte dette sted, fordi de var gode på pris og beliggenhed, men prisen endte med at være en anden, og vi blev ikke informeret. Måske går jeg i for små sko, men det bliver lidt et princip, når man nu har sin bil på værksted hele tiden, og vi ikke har et pengetræ i haven...... Men en super skøn indehaver med gode værdier og projekter i lokalområdet, og det skal have kæmpe credit!
cirka en måned siden
Citroën Xsara Picasso 2005
Værkstedet lavede præcis det jeg havde bedt om, til den aftalte tid. Da jeg hentede den igen, rådgav værkstedet om nogle andre fejl, som de tilfældigvis havde fundet på bilen ved en prøvekørsel. En god oplevelse, jeg vil gerne komme tilbage igen en anden gang.
cirka 2 måneder siden
Udstødning, Peugeot 206 2006
Derfor stjernerne: Dialog, service og fremtoning: Tip top værksted. Prisen: Det blev en del mere end tilbud og det virkede som en del at betale for ekstraarbejdet: Bagbremser, styrekugle, et par pærer og ekstra stykke til bagpotten, i alt ca. 5.000 ud over det tilbudte arbejde: Synscheck og bagpotte til ca. 1.300. Men synet uden anmærkning. Arbejdet: Der er en ny lyd fra bagenden af bilen, men det går jeg bare ud fra bliver ordnet uden beregning, men underligt, at det ikke er opdaget af værkstedet. Beliggenheden: Er lidt udenfor Århus og sikkert fin for andre, men jeg bor bare i den anden ende af byen.
2 måneder siden
Volkswagen Passat 2015

Anelyst Autoteknik - AutoPartner - 16. feb 2018

tak for din feedback.. Sig endelig til hvis du har nogle ubesvarede spørgsmål. så skal jeg gerne svare på dem.
Mvh Jimmy, Anelyst Autoteknik
[email protected]
86248444
2 måneder siden
Service, Volkswagen Golf 2016
Meget tilfreds med det hele.

Anelyst Autoteknik - AutoPartner - 12. feb 2018

Tak for de pæne ord. :) Du siger bare til hvis du vil have den undervognsbehandlet.
2 måneder siden
Styretøj, Audi Q5 2012
Arbejdet blev udført som aftalt. Alle aftaler overholdt. Der tilkommer en ekstra udgift i kraft af et kabel, som ikke er som det skal være...hvorfor ved jeg ikke

Anelyst Autoteknik - AutoPartner - 10. feb 2018

Tak for bedømmelsern , vi tager det til os omkring hvornår vi skal kontakte kunden vedr en dialog omkring evt ekstra arbbejde .... tak for din åbenhed ....