Car Room Autoservice - Udekørende værksted

Service og reparation hos dig

4,6
(40)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af Car Room Autoservice - Udekørende værksted. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Stefan S.
cirka 2 måneder siden
Mercedes-Benz E 300 2018
God mekaniker og god dialog udvikler sig i en forfærdelig firma etik og tage penge for ikke udført arbejde og kræve penge for det, aldrig kommer jeg og får lavet bil af det værksted igen i mit liv.
Nanna A.
cirka 2 måneder siden
Volkswagen Golf 2017
Lars A.
2 måneder siden
Tesla Model Y 2021
Flink og venlig gut der kom!
Frederik N.
3 måneder siden
Opel Corsa 2007
Neal S.
3 måneder siden
Xpeng G9 2023
Søren D.
4 måneder siden
BMW 3-Serie 2017
Han var en fin fyr og gjorde sit arbejde, men i fra autobutler havde givet mig en samlet pris men ikke fortalt at der skulle en monteringssæt med til at skifte delene og så blev det lige 500kr mere end hvad i have lovet det er fandeme dårligt
Natasha
4 måneder siden
Ford S-Max 2008
Dejligt de yder udekørende hjælp, men total spild af penge ved dette firma/værksted for de er slet ikke profesionelle i deres arbejdsmåde eller kommunikation. Jeg har måtte få en proffesionel mekaniker til at fejlsøge bilen og derefter lave den. Jeg har ikke fået noget ud af fejlsøgningen og har derfor spildt lidt over 400 kr på ingenting. De laver ikke engang et proffesionelt papir med fejlen på. De siger det mundtligt og er usikker i deres diagnose. Jeg kan ikke anbefale dem til nogen og kommer aldrig til at bruge mine penge på dem igen!
Besvarelse fra Car Room Autoservice - Udekørende værksted
4 måneder siden
Hej natasha Vi kan starte med er den regning du har fået er ikke blevet betalt Og du sagde du vil ikke betale den! Vores mekaniker der har været ude og fejlsøge på din bil Fandt ud af at arbejde fejl på din bil for at finde fejlen 100% skal vi have mere tid til det Men det vil du ikke betale for og du vil have det hele for de 400 kr Og det kan man ikke komme langt med Og det gør man slet ikke ved at kalde vores mekaniker fatsvag!! Vi startede med at forklare din mand fejlen Så ringede du og blev sur over Din mand han ikke kunne forstå dansk og I skulle ringe til mig Så fortæller vi dig hvad det handler om over telefonen Så vil du gerne have det på skrift og det gjorde vi også Og nu går du ind og skriver dårligt om os Selvfølgelig har du lov til det og det er din mening og det respekterer vi Du er også registreret som dårlig betaler inden ved vores system og som på et Blacklist Nu har vi kørt vores firma i to år og det er den første dårlige anmeldelse Vi har fået Jeg laver kunder er glade for os og det kan man tydeligt se Vi har over 300 fejlsøgninger på et år Held og lykke med det hele tak for din anmeldelse👍😉
Casper J.
4 måneder siden
Toyota Avensis 2013
Anne
5 måneder siden
Volkswagen Golf 7 Variant 2018
Totalt flink og dygtig mekaniker fra carroom Auto. Rigtig god service og tog sig tid til at forklare og jeg vil helt sikkert bestille dem igen.
Mik
6 måneder siden
Audi A5 Sportsback 2014

Søger du værksted i Aarhus?

Gør som 1.404.726 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.