Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 21 timer siden
Bremser ,  Volkswagen Passat 2004
Dygtige og flinke medarbejdere der udførte reparationen meget tilfredsstillende. Det eneste minus var, at de ikke havde modtaget reservedelene, da jeg afleverede bilen. Det betød, at jeg måtte køre og komme tilbage igen efter 2 timer, da jeg selvfølgelig ikke gad at vente.
3 dage siden
Olieskift ,  Volkswagen Fox 2007
Fremragende service. De tjekkede desuden min undervogn og skiftede viskeblade for mig.
4 dage siden
Kobling ,  Kia Picanto 2010
4 dage siden
Elektrisk arbejde ,  Volvo V50 2005
Meget rodet og ikke en god oplevelse. Værkstedet lovede at ringe og aftale nærmere efter 2-3timer, da de skulle diagnosticere et låseproblem. Da der var gået 4 timer og jeg ikke havde hørt fra dem, så ringede jeg op. Jeg kunne dog ikke få fat på dem i næsten en time. Da jeg endelig fik fat på dem vidste de ikke hvad status på min bil var, da deres mekaniker var gået syg hjem. Det er selvfølgelig hvad der sker. Og jeg sagde at de skulle undersøge status på bilen og så ringe tilbage. Da de ringede tilbage blev de ved med at fortælle om selve problemet med bilen - altså de læste bare op fra autobutler, en problemstilling som jeg selv havde formuleret og sendt ind til dem. Det endte med jeg så bare måtte konkludere at service var lavet og låseproblematikken ikke var kigget på. Det er ikke særlig trygt at de ikke kunne finde rundt i hvad der var lavet på bilen. Og jeg ønsker ikke at anbefale og/eller bruge dette værksted igen.
11 dage siden
Motor ,  VW 1.2 2010
11 dage siden
Bremser ,  Renault Megane 2007
17 dage siden
Fejlsøgning/fejludlæsning ,  Ford Fiesta 2004
cirka en måned siden
Dæk ,  Opel Corsa 2012
cirka en måned siden
Service ,  Volkswagen Polo 2010
cirka en måned siden
Service ,  Hyundai i30 2011

Skal du have skiftet dine hjul f.eks. fra sommerhjul til vinterhjul, eller fra vinterhjul til sommerhjul, så kan vi gøre det hurtigt og billigt for dig.

Det koster kun kr. 175,- for et almindeligt hjulskifte på bilen