Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag

Seneste bedømmelser

7 dage siden
Ford Focus 2012
De laver en masse uden og spørge og så er det bare at betale ved kasse 1.

Linhardt Auto - Hella Service Partner - 10. jan 2019

Kære Heidi og Morten. Vi er utrolig kede af denne anmeldelse, mest af alt fordi vi ikke syntes den er berettiget. Vi ønsker vores kunder tager herfra med en god fornemmelse, og det opnår vi heldigvis 99% af gangende eller mere. Da bilen blev afhentet fra værkstedet, blev der kun givet udtryk for tilfredshed og stor forståelse for overskridelse af tilbud på 248,75 kr pga fejl i tilbudsgivningen fra Autobutler.dk's side og at nøglen havde fået et nyt batteri. Jeg har snakket med den der afregnede med jer, og han føler bestemt ikke stemningen omkring betalingsøjeblikket var som beskrevet i anmeldelsen - næsten tværtimod - der blev snakket og grint, spurgt ind til bremserne vi havde oplyst snart skulle laves og endda bedt om et batteri til den anden nøgle. Vi tager al kritik til os, både positiv og negativ - kun sådan bliver vi endnu bedre.
13 dage siden
Bremser, Peugeot 308 2009
Det fedeste værksted til dato. Super god service og kompetent udførsel af opgaven. Utroligt flinke og høflige . Virkelig et dejligt sted at komme. Ps. Og så kan man få lov at hilse på Basse hvis han ikke ligger og lumrer. En skøn skøn lys kakaobrun grand danois med et vidunderligt sind.
2 måneder siden
Fejlsøgning/fejludlæsning, Volkswagen Crafter 2013
god snak , positiv oplevelse .
2 måneder siden
Toyota Aygo 2008
3 måneder siden
Kia Ceed_sw 2011
Rigtig god og venlig service, havde aldrig været der før men blev alligevel tiltalt ved navn da jeg trådte ind af døren, det viser at man interessere sig for sine kunder. Prisen jeg blev tilbud var hverken mere eller mindre, så det passede også til forventingen, og super service at lånebilen var gratis.
3 måneder siden
Styretøj, Fiat Punto 2010
Hurtig og god service samt gratis lånebil
3 måneder siden
Andre opgaver, Citroën C4 Grand Picasso 2010
3 måneder siden
Styretøj, BMW 316i 1995
4 måneder siden
Pladearbejde (buler m.m.), Peugeot 308 2009
Jeg blev mødt med et kæmpe smil af ejerne og deres ansatte. Det er virkelig godt arbejde de udfører. Jeg kan intet negativt sige, da min oplevelse var sublim!
4 måneder siden
Peugeot 308 2010