Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag

Seneste bedømmelser

6 dage siden
Fejlsøgning/fejludlæsning, Fiat Grande Punto 2009
cirka en måned siden
Dæk, Citroën Xsara Picasso 2007
cirka en måned siden
Hyundai Getz 2005
Super service, god kommunikation, de var åbne og lyttende, og svarede på alt vi havde af spørgsmål. Vi fik en tid indenfor kort tid, og vil bestræbe os på, at benytte dem flere gange :) Det var ikke det værksted der lå tættest på os, men udfra tidligere bedømmelser, gav vi alligevel en chance og det fortryder vi skam ikke :)
3 måneder siden
Andre opgaver, Kia Ceed 2010
3 måneder siden
Dacia Duster 2014
3 måneder siden
Citroën C3 2008
4 måneder siden
Opel Corsa 2010
Fantastisk service og god dialog.
4 måneder siden
Dæk, Fiat Grande Punto 2008
Rigtig god service, god pris
8 måneder siden
Styretøj, Mitsubishi Lancer 2006
Opgaven var fint udført, dog kniber det lidt med kuglerammen, når de skal afgive tilbud. Havde bestilt en 4-punkt sporing af hjulene, hvor der skulle foregå en justering på bagtøjet. Da der var slid på højre bagdæk. Dette får jeg et tilbud på, men da jeg kommer frem koster det ekstra at juster bagtøjet. Altså ud over det oprindelige tilbud. Nærmere bestemt 15 % mere end tilbuddet.

Linhardt Auto - Hella Service Partner - 7. dec 2017

Vi beklager fejlen vedr. udregning af tilbud! Vi føler dog vi gjorde hvad vi kunne, da du blev informeret om fejlen allerede ved ankomst til værkstedet og inden opgaven overhovedet blev påbegyndt, med mulighed for at annulere det aftalte arbejde. Dog var pris forskellen under 130kr inkl. moms. Vi beklager den dårlige oplevelse, men føler ikke vi kunne have gjort det anderledes i situationen. Vi ønsker dig og dine kære en glædelig jul.
Med venlig hilsen Line Linhardt
8 måneder siden
Renault Clio 2017