Seneste bedømmelser

5 dage siden
Tandrem/kæde, Peugeot 107 2019
Fremragende, dygtig, hjælpsom, informativ, ærlig. Det var en god oplevelse.
cirka 2 måneder siden
Hjulskifte, Dacia Lodgy 2016
Super service og god behandling
3 måneder siden
Kia Picanto 2012
Super hurtig respons og meget fleksible, fedt med aften åbent og gratis lånebil. Rigtig fin service og ikke noget at sætte en finger på i forhold til arbejdet. Ville helt klart bruge Linhardt Auto igen.
4 måneder siden
Kia Picanto 2014
4 måneder siden
Service, Dacia Logan 2014
4 måneder siden
Ford Focus 2007
Fik lavet bremser + synstjek, han fandt nogle ting der skulle laves så det blev også gjort, og bilen var klar senere på dagen. God service og vendlige mennesker.
4 måneder siden
Renault Scenic 2007
4 måneder siden
Ford Focus 2012
De laver en masse uden og spørge og så er det bare at betale ved kasse 1.

Linhardt Auto - Hella Service Partner - 10. jan 2019

Kære Heidi og Morten. Vi er utrolig kede af denne anmeldelse, mest af alt fordi vi ikke syntes den er berettiget. Vi ønsker vores kunder tager herfra med en god fornemmelse, og det opnår vi heldigvis 99% af gangende eller mere. Da bilen blev afhentet fra værkstedet, blev der kun givet udtryk for tilfredshed og stor forståelse for overskridelse af tilbud på 248,75 kr pga fejl i tilbudsgivningen fra Autobutler.dk's side og at nøglen havde fået et nyt batteri. Jeg har snakket med den der afregnede med jer, og han føler bestemt ikke stemningen omkring betalingsøjeblikket var som beskrevet i anmeldelsen - næsten tværtimod - der blev snakket og grint, spurgt ind til bremserne vi havde oplyst snart skulle laves og endda bedt om et batteri til den anden nøgle. Vi tager al kritik til os, både positiv og negativ - kun sådan bliver vi endnu bedre.
4 måneder siden
Styretøj, Opel Zafira 2005
5 måneder siden
Bremser, Peugeot 308 2009
Det fedeste værksted til dato. Super god service og kompetent udførsel af opgaven. Utroligt flinke og høflige . Virkelig et dejligt sted at komme. Ps. Og så kan man få lov at hilse på Basse hvis han ikke ligger og lumrer. En skøn skøn lys kakaobrun grand danois med et vidunderligt sind.