Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag

Seneste bedømmelser

9 dage siden
Affjedring/støddæmpere ,  BMW 320d 2006
Hurtig og helt perfekt service
10 dage siden
Dæk ,  Peugeot 308 2016
God og hurtig betjening, dem kan jeg godt anbefale til andre. Bruger dem afgjort igen.
14 dage siden
Udstødning ,  Audi A3 2011
Fair pris og helt problemfrit værkstedsbesøg.
25 dage siden
VW 1.6 TDI 2013
Super god service
ca. 1 måned siden
Service ,  Suzuki Ignis 2008
Tilbuddet var lige et par hundrede under de andre og så blev der brugt bedre olie, plus skiftet filtre. Bilen skinnede som en perle. Hvor er det dejligt med et værksted som lige går det ekstra stykke for tilfredse kunder. Kan klart anbefales.
ca. 1 måned siden
Service ,  Skoda Fabia 2013
God service og gode priser. Intet at udsætte.
8 måneder siden
Styretøj ,  Volkswagen Polo 1998
Rigtig dårlig værksted, kan på ingen måde anbefales. De skulle spore bilen, men den lød mærkeligt efter de havde lavet den og der kom gnister under bilen. Herefter tjekkede de den, og lærlingen havde åbenbart glemt at sætte spore-stangen ordenligt fast. De lavede den igen. Men bilen siger forsat nogle mærkelige lyde og trækker meget til venstre. Det er under al kritik.

EVK Bilcenter - MesterBiler - 5. september 2016

Hej Christian Jeg vil da starte med at sige at jeg er da rigtig ked af den dårlige oplevelse du har haft med reparationen af din polo . Men jeg kan fortælle dig at både den mekaniker der har lavet din bil samt værkføreren er skiftet ud siden du var her, Jeg er ny værkfører her hos EVK. bilcenter og jeg samt vores mekanikere arbejder hårdt på at levere kompetent arbejde samt god service til vores kunder . Jeg håber naturligvis du vil komme forbi så vi kan få en snak om hvad du oplevede og så du kan se de nye ansigter på værkstedet . Mvh. Jesper Risum Hansen