Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Seneste bedømmelser

2 dage siden
René H.
Volvo V60 2012
Altid flinke og imødekommende, god service hver gang.
25 dage siden
Henrik P.
Hyundai i30 2015
Var fint tilfreds, men der blev taget penge for påfyldning af bremsevæske, som ikke var påfyldt. Har selv lige skiftet bremseklodser så vidste hvor væsken gik til.
cirka en måned siden
Janne P.
Volkswagen ID.3 2022
Hurtig og venlig betjening
2 måneder siden
Dorthe P.
Kia Ceed 2010
Rigtig god service og hurtig til at få udbedret fejl på bilen. Kan anbefales til andre. Og prisen var i orden.
2 måneder siden
Allan S.
Dacia Lodgy 2018
3 måneder siden
Daniel D.
Tesla Model 3 2020
Han har tesla og han gik ned og fik en tid og så kunne de ikke finde ud af hvad der var galt og sagde at de skulle bruge mere tid og så fik han en ny tid. Så han skulle betale det dobbelte og så da han fik den tilbage sagde de at det ville tage længere tid at finde ud af men han kunne tage den og de ville kontakte ham, men de kontaktede ham aldrig. De sagde at det var noget større der skulle skiftet som de sagde kostede meget, men så da han gik ned til tesla og fik kigget på det og han fik afvide at det var bare noget plastik i hans aircondition og det fik han fikset gratis.
4 måneder siden
Bjarne B.
Nissan Note 2014
godt værksted, overholder pris tilbuddet .
5 måneder siden
Jan H.
Mercedes-Benz Vito 2017
Altid en god oplevelse. Modtagelse, reparation og færdigmelding
6 måneder siden
Ena T.
Toyota Corolla 2019
Venlig og god modtagelse. Indskrivning og overholdelse af tid perfekt. Der manglede en bolt i det ene fælg. Det blev jeg ikke oplyst om ved afhentning. Opdagede det først da jeg kom hjem, hvorved jeg måtte tilbage til forretningen. De havde ingen bolt jeg kunne købe. Havde heldigvis selv en bolt som passede. Fælgene var monteret med bolte som hørte til alufælgene. De virker for lange, men passer i gevind fik jeg fortalt da jeg kom tilbage. Ud over at det ser fjollet ud, fordi de er blanke og stålfælge er sort, så sidder der en skive og vipper imellem bolten og fælgen. Det virker desværre ikke godt på mig. Derfor kan de kun få 3 stjerner af mig
6 måneder siden
Marianne B.
Citroën C4 Cactus 2017