Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale

Seneste bedømmelser

8 måneder siden
Service ,  Hyundai i30 2012
mere end 2 år siden
Andre opgaver ,  Fiat Marea 2001
ca. 3 år siden
Tandrem/kæde ,  Hyundai Matrix 2004
Smertefri oplevelse. Bilen blev lavet til aftalt tid og til aftalt pris. SDS Næstved kan anbefales!
ca. 3 år siden
Dæk ,  Opel Vectra 1996
Jeg er kommet der mange gange, og får en god behandling. Og vel komme der igen. M V H Mogens Henriksen
ca. 3 år siden
Service ,  Ford Mondeo 2010
Opgaven blev klaret på den aftalte tid til den aftalte pris. Fik et tilbud med på ekstra opgaver da jeg kørte fra værkstedet.
ca. 3 år siden
Aircondition ,  Ford Focus 2008
Yderst professionelt og gav lige en gennemgang af det udførte og hvad man skulle være opmærksom på indtil næste service.
ca. 3 år siden
Udstødning ,  Fiat Grande Punto 2007
Udskiftning af komplet udstødning på Fiat Grande Punto 1,4. Hurtigt udført og til den aftalte pris. Kompetente medarbejdere og fin service. God oplevelse.
mere end 3 år siden
Service ,  Nissan Qashqai 2008
havde lidt små problemer med værkstedet. da jeg fik min bil retur, var min radio fuldstændig død, og de ville ikke indrømme det var dem.. men efter at jeg skrev et brev til direktøren, blev det løst på en professionel måde. men ingen ekstra regning , og bilen kører da stadig :-)
mere end 3 år siden
Aircondition ,  Kia Ceed 2007
Skide god service både fra Værksteds Chefen & mekanikeren. "Gratis Kaffe & kakao" mens man ventede snakkede man med chefen, hyggelig fætter nå 20 - 25 min og bil var tilbage fyldt med ½ lit R134a til min Aircon. dialog med mekanikkerne om der snart skal skiftes køler på aricon de nederste ribber er væk. så jeg skal lige holde øje med evt. utæthed. Surt hvis det fiser ud igen. Alt i alt super tilfreds.. VH Vordingborg PS. det var hos. SDS Næstved ApS Holsted Park 4 4700 Næstved
mere end 3 år siden
Service ,  Volkswagen Passat 2006
Bestiller service gennem autobutler, vælger her efter værksted. Et par dage inden bilen skal laves, finder jeg ud af at der er gået et baghjulsleje, kontakter firmaet, som lover at den kan de godt klare, mod at de har bilen 2 dage. Anden dag op af formiddagen, bliver jeg kontaktet, og de fortæller at de ikke kan skaffe baghjulsleje, og derfor ikke kan lave bilen. Det skal siges, at jeg fra det tidspunkt har 1,5 døgn, til at jeg kører til Italien. Så er her fra tvunget til at finde et værksted, som kan hjælpe mig akut. At love de kan lave det, uden at ha undersøgt deres reservedels muligheder, synes jeg er ringe. Service udført efter aftale.