Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka en måned siden
Toyota Aygo 2013
cirka en måned siden
Peugeot 208 2016
Fin sevices kort ventetid
cirka en måned siden
Skoda Fabia 2004
Kompetente mekanikere
2 måneder siden
Aircondition, Opel Vectra 2009
Super service, de ringede og fortalte at der var noget yderligere der var i stykker, så kunne vi selv vurdere om dette skulle laves , tak
3 måneder siden
Aircondition, Nissan Qashqai 2014
De tog glad opgaven, men da de skulle udføre den, måtte de sende den i byen til en kollega, da de ikke have den "nye" type kølemiddel, det på trods af at de godt vidste hvad det var for en bil og årgang. Desuden viste det sig at den såkaldte nye type kølemiddel desværre var ca. dobbelt så dyrt som de have sagt det kostede. Alt dette fik jeg først af vide da bilen var færdig.

PR Auto – AutoPartner - 14. aug 2018

Hej Michael
Tak for din bedømmelse, vi er selvfølgelig ked af at din oplevelse her på værkstedet ikke levede op til dine forventninger.

Først vil jeg sige at der jo står i tilbuddet at den nye type kølemiddel (R1234yf) ikke er med, og vi kan ikke entydigt ud fra din model og årgang sige hvilken type kølemiddel den køre med.
Da i indlevere bilen bad i udtrykkeligt om at den skulle laves, så da vi konstaterede at det var den nye type kølemiddel, kontaktede vi straks en kollega der kunne hjælpe os, da vores egen maskine ikke var kommet endnu.
Vi har faktisk brugt en del tid og har haft ekstra omkostninger ved at få lavet jeres A/C anlæg, i stedet for at ringe til jer og sige vi ikke kunne lave det.
Så vi er selvfølgelig kede af at det udløser en dårlig anmeldelse når vi føler vi har gjort en ekstra indsats og service for at lave jeres bil.

God dag
Mvh
Per Rasmussen
3 måneder siden
Aircondition, Volkswagen Golf 2009
3 måneder siden
Bremser, Volkswagen Passat 2008
Aftalt arbejde til aftalt pris. Det er helt perfekt.
3 måneder siden
Aircondition, Peugeot 206 2006
3 måneder siden
Suzuki Swift 2011
3 måneder siden
Seat Leon 2007