Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

3 dage siden
Service, Nissan Juke 2014
6 dage siden
Citroen C3 2011
7 dage siden
Hyundai i30 2008
Godt og grundigt
17 dage siden
Styretøj, Opel Meriva 2003
19 dage siden
Opel Vectra 2009
Fin service, online aftale holdt og låne-bil på plads. Jeg blev kontaktet da der opstod ekstra udgifter i forhold til tilbud. Så alt ialt fint.
24 dage siden
Hyundai i20 2016
26 dage siden
Skoda Fabia 2013
Super service - der var gået lidt ged i det med lånebil som var reserveret via AutoButler men mekanikeren kørte mig blot i min bil istedet og tilbød at afhente når de var færdige. Hurtigt udført og til prisen.
cirka en måned siden
Renault Twingo 2012
cirka 2 måneder siden
Volkswagen Touran 2007
cirka 2 måneder siden
Opel Astra 2016
Satte min bil hos dem kl. 7.30 om morgenen som aftalt 14 dage tidligere. Blev ringet op om formiddagen at de nu ikke kunne skaffe det hængertræk de havde givet mig tilbud på og skulle montere og at jeg kunne vente yderligere 14 dage til det kom på lager eller betale 1500 kr mere for et andet træk. Da jeg skulle bruge trækket dagen efter og ikke havde kunnet forestille mig at de mere end 14 dage efter indgået aftale ikke kunne skaffe det de havde lavet aftale om, end ikke tjekket op på det bare dagen inden, blev jeg nødt til at acceptere denne merpris. Ender op med at betale 5.600 kr. alene for træk og elsæt ( plus arbejdsløn og diverse materialer). Slår efterfølgende prisen på pågældende træk op på nettet og kan se at jeg som privatkunde kan købe nøjagtig samme træk incl elsæt for 2400 kr. (Normalpris 2800 kr.). Står med en følelse af en dårlig oplevelse, og har ikke planer om at bruge Autobutler eller Sørby Auto igen. Kontaktede autoriseret Opel værksted efterfølgende for at høre hvad de skulle have for tilsvarende aftageligt træk og elsæt. Her var det 1400 kr. billigere. Oplevede egentlig en god og venlig betjening hos Sørby Auto både ved aftale 14 dage inden og da bilen blev indleveret til en flink mekaniker om morgenen. Men det opvejer desværre ikke resten. Brugte Autobutler i håb om at få det bedste tilbud. Fik i stedet den dyreste pris og en del ærgelse. Holder mig til de autoriserede værksteder fremover.