Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

3 måneder siden
Andre opgaver, Chevrolet Aveo 2010
Super god service, og god vejledning
6 måneder siden
Aircondition, Seat Ibiza 2012
EE
næsten 3 år siden
Tandrem/kæde, Peugeot 406 2000
mere end 4 år siden
Bremser, Volvo S40 2005
Fin og god betjening. Jeg vil lov at vente på kontoret imens bilen blev lavet. Fik uden videre tilbudt at få koden til netværket, hvis jeg gerne ville på internettet. Det er service. Opgaven blev udført meget tilfredsstillende og bilen gik igennem syn uden bemærkninger.
mere end 4 år siden
Affjedring/støddæmpere, Skoda Felicia 1998
næsten 5 år siden
Andre opgaver, Seat Cordoba 2000
Jeg sparede ca 4000,- og ganske tilfreds:)
cirka 5 år siden
Service, Nissan Qashqai 2010
cirka 5 år siden
Service, Peugeot 206 2009
cirka 5 år siden
Motor, Nissan Qashqai 2007
Det blev "lidt" dyrere end forventet da andre ting skulle skiftes da motoren nu var ude alligevel. Men selv om der var andre ting der skulle laves blev den lavet inden for den aftalte tid. Servicen er i orden. Bilen blev leveret da mekanikeren alligevel skulle forbi min bopæl til noget familie komsammen, såå hvorfor sige nej til det. Efter jeg fik bilen tilbage tabte den lidt vand så jeg skrev til mekanikeren og vi fandt en tid. Jeg kørte der til på aftalt dato om formiddagen og kørte derfra et par timer senere med en tæt dyt. Efterfølgende har mekanikeren ringet og spurgt om den holdt vand, det har jeg sgu ikke været ude for før (ganske rart) og jeg har været på div. værksteder hvor de stort set er ligeglade når man er kørt igen. Så det er ikke utænkeligt at jeg vil komme til landsbyen auto igen.
cirka 5 år siden
Styretøj, Volkswagen Lupo 1999
Super fint værksted, go' service. Nu kommer jeg ikke så tit på værksted, da jeg laver det meste selv. Og jeg har flere dårlige oplevelser med værksteder end gode. Men dette her værksted kan jeg kun anbefale. Thumps up.