Book tid online
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

9 måneder siden
Ole K.
Renault Clio 2013
Alt fungerede til fuld tilfredshed.
9 måneder siden
John P.
Andre opgaver, Peugeot 308 2015
Jeg kan kun sige at det er den værste oplevelse jeg har haft med et autoværksted. Havde fået et tilbud igennem autobutler, men da jeg skulle hente min bil måtte jeg betale næsten 50% ekstra for at få den. Jeg kunne desværre ikke fremvise tilbuddet for værkstedet, hvor det ellers stod sort på hvidt hvad de havde med i. Efter følgende er jeg blevet kaldt naiv og for godtroende, da jeg regnede med at jeg kunne få lavet min bil til den pris som jeg havde fået. Jeg har været i kontakt med autobutler inden mit besøg, for at være sikker på at tilbuddet galt for netop min type bil, hvilket værksted har sagt ja til. Og efterfølgende har både autobutler og Automester givet mig medhold i min klage over værkstedet. Yder mere viser det sig så at de ikke har lavet min bil ordenligt. Der har Automester så været en stor hjælp og har sørget for et af deres andre værksteder har hjulpet mig med fejlsøgning og udbedring af fejlrep på bilen uden beregning. Nu kører der så en sag i bil klagenævnet, for at jeg kan få det beløb jeg har betalt ekstra retur. Men desværre er værkstedet ikke nemt at føre en dialog med. Så hvis jeg kunne ville bedømmelsen af værkstedet være”hold jer langt væk”.
9 måneder siden
Kenneth D.
Ford Mondeo 2009
Havde fået en fast pris på opgaven, blev ringet op under vejs da der var fundet andre fejl i forbindelsen med opgaven. Syntes det, at man er med i at tage nogle beslutninger fungerer godt, så man ikke bare kommer til en stor regning.
10 måneder siden
Anders B.
Tandrem/kæde, Peugeot 308 2009
10 måneder siden
Dennis P.
Peugeot 307 2002
11 måneder siden
Sebastian H.
Ford Fiesta 2010
11 måneder siden
Brian A.
Ford Grand C-Max 2011
God dialog, og proffesionalt arbejde . Rent og pænt Dygtige.
11 måneder siden
Johnny C.
Skoda Octavia 2004
Ok arbejde, men mit bagerum var der rodet , ved ikke hvorfor, fik lavet tandrem? Måske prøvetur var med Formel 1 tempo, ellers god oplevelse , prisen var som aftalt billig, tak mester for god oplevelse, vil komme igen hos jer, Johnny
11 måneder siden
Kjeld R.
Fiat 500C 2016
11 måneder siden
Kim V.
Motor, Audi 4L 2005