Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

6 dage siden
Renault Clio 2013
Alt fungerede til fuld tilfredshed.
12 dage siden
Andre opgaver, Peugeot 308 2015
Jeg kan kun sige at det er den værste oplevelse jeg har haft med et autoværksted. Havde fået et tilbud igennem autobutler, men da jeg skulle hente min bil måtte jeg betale næsten 50% ekstra for at få den. Jeg kunne desværre ikke fremvise tilbuddet for værkstedet, hvor det ellers stod sort på hvidt hvad de havde med i. Efter følgende er jeg blevet kaldt naiv og for godtroende, da jeg regnede med at jeg kunne få lavet min bil til den pris som jeg havde fået. Jeg har været i kontakt med autobutler inden mit besøg, for at være sikker på at tilbuddet galt for netop min type bil, hvilket værksted har sagt ja til. Og efterfølgende har både autobutler og Automester givet mig medhold i min klage over værkstedet. Yder mere viser det sig så at de ikke har lavet min bil ordenligt. Der har Automester så været en stor hjælp og har sørget for et af deres andre værksteder har hjulpet mig med fejlsøgning og udbedring af fejlrep på bilen uden beregning. Nu kører der så en sag i bil klagenævnet, for at jeg kan få det beløb jeg har betalt ekstra retur. Men desværre er værkstedet ikke nemt at føre en dialog med. Så hvis jeg kunne ville bedømmelsen af værkstedet være”hold jer langt væk”.
20 dage siden
Ford Mondeo 2009
Havde fået en fast pris på opgaven, blev ringet op under vejs da der var fundet andre fejl i forbindelsen med opgaven. Syntes det, at man er med i at tage nogle beslutninger fungerer godt, så man ikke bare kommer til en stor regning.
cirka 2 måneder siden
Tandrem/kæde, Peugeot 308 2009
3 måneder siden
Ford Fiesta 2010
3 måneder siden
Ford Grand C-Max 2011
God dialog, og proffesionalt arbejde . Rent og pænt Dygtige.
3 måneder siden
Skoda Octavia 2004
Ok arbejde, men mit bagerum var der rodet , ved ikke hvorfor, fik lavet tandrem? Måske prøvetur var med Formel 1 tempo, ellers god oplevelse , prisen var som aftalt billig, tak mester for god oplevelse, vil komme igen hos jer, Johnny
3 måneder siden
Fiat 500C 2016
3 måneder siden
Motor, Audi 4L 2005
3 måneder siden
BMW 114 2013