Byens Autocenter - Hella Service Partner

Thorsvang 8, 3400 Hillerød
Medlem af Hella Service Partner
4,7
(58)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af Byens Autocenter - Hella Service Partner. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Jesper
4 måneder siden
Volkswagen Polo 2018
Fair priser og en grundig gennemgang af det udførte arbejde. Bilen blev endda returneret vasket og klargjort. God kommunikation og forventningsafstemning inden arbejdet blev udført.
Poul F.
5 måneder siden
Citroën C4 Cactus 2019
Christopher M.
5 måneder siden
Ford Focus 2015
Fik tilbud på montering af anhængertræk inkl. synstjek og periodisk syn. Aftalte med værkstedet, at det kunne klares i løbet af en dag. Efter nogle timer blev jeg ringet op med besked om, at de ikke kunne få bilen synet, da der ikke var mandskab nok i synshallen. Jeg spurgte, om de kunne køre bilen til en anden synshal, hvor der var tid samme dag, men det afviste værkstedet. Synstjek og periodisk syn stod til 1000kr i tilbuddet. Jeg blev faktureret 800kr for synstjek og fik ca. 200kr nedslag i prisen, som de mente var prisen for periodisk syn. Jeg måtte hente bilen og selv køre til syn for 640kr (der var heldigvis flere synshaller, der havde tid samme dag).
Besvarelse fra Byens Autocenter - Hella Service Partner
5 måneder siden
Vores opgave var at montere anhængertræk. Da bilen er 8 år gammel, skal hele bilen godkendes af syn ved montering af anhængertræk. Som der står i tilbuddet, koster SYNSTJEK inkl. periodisk syn, 800 kr + moms, hvilket giver 1000 kr. Vi har som aftalt monteret trækket, gennemgået/tjekket den til syn - der var nogle småting (som vi informerede dig om), og fik lavet disse. Vi har klaret bilen til syn. Da bilen var klar, ringede vi til synshallerne i Hillerød, da vi syner bilerne lokalt. Der var ikke flere tider denne dag, men der var tider, tidlig næste morgen. Du sagde at du selv ville tage bilen til syn. Vi trak derfor 280 kr. + moms fra din faktura, da det er syn-gebyr. Så du har fået lavet din bil klar til syn for 520kr. + moms. Jeg tror ikke der er mange steder, hvor du kan få lavet din bil klar til syn for 520kr.+ moms. Tror du ikke er helt klar over, hvor meget et synstjek indeholder. Vi imødekommer allerede fra start af, at da du selv har lavet en fejl og bestilt et 7 polet elsæt, som du ville have ændret til 13 polet. Vi havde efter dit ønske bestilt 7 polet elsæt og fået det leveret og den skulle så også returneres. Da du afleverede bilen, havde du stadig ikke helt besluttet hvilken, du ville have monteret. Vi måtte bruge lang tid på at ringe rundt for at få dit ønskede specielle elsæt hjem til tiden. Al denne ekstra tid, har vi ikke taget betaling for - de er en del af vores kundeservice. Et periodisk syn koster ikke 640 kr. i DK. Et syn koster +- 280 kr. + moms. i landet. Vi forventer ikke, at I skal takke for det udførte arbejde, men synes at respekt for det udførte arbejde er på sin plads.
Daniel B.
5 måneder siden
Fiat 500C 2017
Skal have lavet service på min bil, men værkstedet finder flere dele der skal skiftes. Det er ok. Da jeg skal afhente bilen igen finder jeg en stor flænge i forruden, som værkstedet erkender at have lavet. Jeg er ikke blevet orienteret om skaden inden afhentning på trods af flere opkald den pågældende dag. Jeg aftaler ved afhentning at værkstedet skal kontakte mig den følgende dag, så der kan aftales hvornår forruden kan udskiftes til en ny original rude. Jeg er stadig ikke blevet kontaktet. Regningen for service og reparationer er betalt - måske derfor det ikke er så “spændende” at ringe til mig. Iøvrigt er der påfaldende mange arbejdstimer faktureret for det udførte arbejde i forhold til hvor lang tid bilen var på værksted og hvor lang tid der blev ventet på reservedele.
Besvarelse fra Byens Autocenter - Hella Service Partner
5 måneder siden
Vi skulle kun skifte olie, oliefilter og service på din bil - det var den oprindelige opgave. Dette vil tage en times tid, som det står i tilbuddet. Som en del af vores opgave, når vi laver service, er at gennemgå bilen. Vi gennemgik bilen og fandt en masse sikkerhedsmæssige mangler. Vi har igennem hele forløbet holdt dig opdateret omkring hvordan det går med din bil. Du har fået billeder af diverse opgaver, som har været sikkerhedsmæssigt nødvendig og hvilke priser tingene ville koste. Vi har ovenikøbet givet rabat på arbejdsopgaverne. Vi har brugt meget tid, da bilen var i meget dårlig stand. Hvis du kigger på de billeder, som vi sendte til dig 7/7-23 kl. 10.37, kan du se hvor dårlig stand, din bil var i. Du kunne sagtens have sagt at du ikke ønskede arbejdet udført, da vi som princip ikke skifter noget uden godkendelse fra kunden. Derudover har vi ikke brug for det ekstra arbejde, da vi har rigtig travlt. På trods af at vi havde travlt, lavede vi de sikkerhedsmæssige mangler fordi du skulle på ferie. Der var to mekanikere, der arbejdede på bilen, så vi kunne nå det samme dag inden fyraften, som lovet. Du blev ved med at ringe og stresse mekanikerne. Blot til din info, så holdt mekanikerne ikke frokost den dag, fordi de havde lovet at gøre din bil klar. I stedet for respekt for det udførte arbejde, skriver du at der er faktureret påfaldende mange arbejdstimer for det udførte arbejde. Mht. forruden sker dette som noget af det sidste , når vi var næsten færdig. Vi ringede til dig, når bilen blev færdig og informerede dig om at forruden var revnet og at vi uden beregning ville skifte forruden efter din ferie, og at du skulle ringe og bestille tid, når du var tilbage. Når vi kigger på din anmeldelse, skriver du noget der ikke passer. Vi løber bestemt ikke fra nogen aftaler, vi holder altid vores aftaler. Som vi også snakkede om i telefonen i går, skulle du ringe når du var tilbage fra ferie for at få udskiftet forruden, men det har du ikke gjort. Min anbefaling til dig fremover er at tage din bil til et værksted, som du stoler på i stedet for at tage den til et nyt værksted og spilde deres tid, når du ikke tror på dem. Inden du skrev din anmeldelse, skulle du nok også have vist billederne til en dygtig mekaniker, som du kender, så vedkommende kunne fortælle dig hvor dårlig stand de skiftede reservedele var i og hvor lang tid, det ville tage at skifte/lave den.
Kristian
6 måneder siden
Toyota Yaris 2017
Super god service
Jørgen J.
6 måneder siden
Seat Ibiza 2018
Sune H.
6 måneder siden
Nissan Qashqai 2014
Peer M.
6 måneder siden
Peugeot 206 2006
Kompetente og hjælpsomme
Nadia C.
6 måneder siden
Ford Kuga 2017
Fantastisk god og hurtig service .. meget tilfreds og vil absolut bruge dem igen - god lånebil også.
Allan C.
7 måneder siden
Citroën C1 2009
Aldrig igen
Besvarelse fra Byens Autocenter - Hella Service Partner
6 måneder siden
Fejlsøgning ( Citroen C1, fra 2009) Hvilken type opgaveFejlsøgning Kommentar Motor lampe lyser under kørsel samt 2 kontrol lamper ved system for dynamisk stabilitets kontrol og kontrol lampe for kølervæske temperature Fejlsøgning inkluderer: Op til en times fejlsøgning (mekanisk/tester) Fejlkodeudlæsning med tester Nulstilning af evt. fundne fejlkoder Som i kan se ovennævnte var vores opgave dette, prisen er 600,- +moms. Vi har gennemført alle ovennævnte punkter, så som gennemgang af bilens undervogn som ekstra, dette har ikke kostet noget for kunden, dette ses også på fakturaen, da kunden gik fra værkstedet, var han også taknemlig for vores udførelse. Men hans forventer til det ovennævnte beløb er at reparere hele bilen (vil vi mene), det går ikke.

Søger du værksted i Hillerød?

Gør som 1.339.049 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.