Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale

Seneste bedømmelser

4 måneder siden
Dacia Sandero 2014
God service. Flink og rar fyr. Hurtig service.
6 måneder siden
Elektrisk arbejde ,  Toyota Corolla 2002
Super service, peter er til at snakke med.. Finder løsninger og informerede mig undervejs og kørte min bil efterfølgende til syn.,
næsten 2 år siden
Fejlsøgning/fejludlæsning ,  Seat Altea 2005
Prisen holdt ikke helt, men et godt sted
ca. 2 år siden
Bremser ,  Citroën C3 2010
Super god service samt god, hurtig og grundig behandling af min bil, alt i mens jeg kunne side i fred og ro, og arbejde med en kop kaffe i hånden. :-) kan varmt anbefales.
mere end 2 år siden
Andre opgaver ,  Volkswagen Passat 2006
Behagelig at snakke med og super arbejde udført.
mere end 2 år siden
Bremser ,  Audi A4 1996
næsten 3 år siden
Affjedring/støddæmpere ,  Toyota Yaris 2008
God snak før reparation. Alt lavet som aftalt til tiden og prisen.
ca. 3 år siden
Olieskift ,  Volvo 850 1994
Jeg blev pænt modtaget da jeg kom på værkstedet, og mekaniker gik igang med det samme. Der blev lavet service med bremsetjek, olieskift og filtre. Jeg er rigtig godt tilfreds med det hele, og har allerede bestilt tid til syns tjek af bilen til foråret. Kan kun anbefales.
ca. 3 år siden
Affjedring/støddæmpere ,  BMW 320 i 2005
Super god service og god infomation. Værkstedet kan anbefales på det varmeste
ca. 3 år siden
Dæk ,  Ford Focus C-MAX 2004
Jeg skulle have vinterdæk; olie/oliefilter og luftfilter skiftet. Det fik jeg - men der er nu en fejl - olielampen lyser nå omdrejningerne nærmer sig tomgang (tomgang= 900 omd. lyset slukkes når omdrejningerne når over 1200 omd,) Mekanikeren kunne ikke finde ud af det!!! Hans bedste bud var at skifte bundkaret - samt et lille filter det tager 3 timer at komme ind til samt montere en ny føler. Der er fyldt rigeligt med olie på (mere end der hvor man normalt aflæser oliestanden) - kan det være årsagen? (Jeg forestiller mig at når olien piskes rundt falder olieniveauet - ved lavere omdrejninger kommer så oliestanden for højt op - og giver alarm.) Jeg hører gerne nærmere - hvis der er nogen der har en idé - jesperschytt@gmail.com

Jepsen-Biler - 29. maj 2016

Hej Jesper,
Jeg erkender at det var min fejl mht til olielampen. Din model med en 1,6 diesel motor ved jeg nu, at man skal skal sætte olie-indsats-filteret ned i huset og så sætter man låget på. Jeg satte indsatsfilteret op i låget og så skruede den på. Erfaringer bliver man klogere af.
Du er velkommen til at komme forbi til et gratis olieskift.
Mvh.
Peter,
Jepsen-Biler