Book tid online
  •  Næste ledige tid om 2 dage

Seneste bedømmelser

14 dage siden
Hjulskifte og skift til sommerdæk ,  Opel Insignia 2010
Jeg havde bestilt hjulskift +nulstilling/fejlsøgningaf bil. Den skiftede dog kun dæk og fortalte efterfølgende at de ikke kunne fejlsøge eller nulstille. Jeg betalte 249 - selvom der stod hjulskift 200,- ude på et skilt.

DM AutoService - 12. apr 2017

Kære Daniel,
Vi synes at, din bedømmelse er uretfærdig.
På opgaven står der: Fejlsøgning: "Displayet siger "Tid til Service" Den har dog lige været til service" + Hjulskifte og skift til sommerdæk.
Angående servicelampe: Du fik at vide i vores tilbud inden du valgte vores værksted, at værkstedet hvor du har serviceret bilen har måske glemt at nulstille servicelampe. Og vi har forklaret til dig at man kan nulstille servicelampe kun hvor service blev lavet, og det er helt logisk. Vi kan ikke bare nulstille servicelampe på en bil fordi en kunde ønsker det. Vi skal være helt sikker at service blev lavet inden den nulstilles, I dette tilfælde forklarede vi dig at vende tilbage til stedet hvor bilen blev serviceret, derfor står der ikke prisen til nulstilling på vores tilbud.
I forhold til hjulskift: Kære Daniel, du ved lige så meget som os at Auto Butler kører med kampagnetilbud på hjulskifte til 249 kroner. Og det er dette du har betalt for.
Det er din ret til at bedømme autoværkstedet, men vi ønsker os at læse de objektive bedømmelser, de objektive vurderinger, de konstruktive bedømmelser som kan hjælpe til en bedre fremtid.
God påske.

15 dage siden
Ford Galaxy 2012
Kun 4 da blinklyset ikke virkede efter Rep. Det blev dog hurtigt rettet.
22 dage siden
Hjulskifte og skift til sommerdæk ,  Peugeot 308 2016
23 dage siden
Hjulskifte og skift til sommerdæk ,  Toyota Aygo 2016
26 dage siden
Motor ,  Chevrolet Aveo 2013
cirka 2 måneder siden
Anhængertræk ,  Chevrolet Orlando 2011
Ved montering blev strømkabler forrykket så lys i bagagerum ikke længere fungerer.
2 måneder siden
Fejlsøgning/fejludlæsning ,  Audi A4 2006
Flink og venlig betjening, men nok lidt uorganiseret. Man manglede at udføre et af de angivne arbejder i min beskrivelse, men det var af mindre betydning, så det venter til næste værkstedsbesøg. Afbalancering af 4 hjul måtte laves om, men det gøres mens jeg venter.
2 måneder siden
Renault Clio IV 2016
Selve arbejdet blev udført som det skulle, men med hensyn til registering af synsfri sammenkobling gik det helt galt. Fik at vide, at jeg selv skulle gå ind på Skats hjemmeside og registrere det. Erklæringen om monteringen kom først 3 dage efter efter flere rykkere. Det viste sig sig at jeg skulle møde op i en syningshal for at registrere ændringen og dette kostede kr. 200. Meget dårlig rådgivning

DM AutoService - 16. feb 2017

Hej Keld, jeres anhængertræk blev monteret som aftalt. Du kunne ikke får erklæringen om montering af tilkoblingsanordning samme dag fordi jeg skulle vende mig til en synshall til at få præcis påhængskøretøjets største totalvægt som skal stå på, du fik at vide om det, og du blev enig med mig. Dag 2, ringede du til mig ang. erklæring, jeg meldte dig at, synsmand ikke har svaret til mig endnu, men jeg lovede dig at jeg skulle selv tage af stedet til at få informationer som jeg har brugt for, og det har jeg gjort. Dag 3 fik du erklæringen af mig og takkede mig til service via SMS. Jeg undrer mig at dag efter du skriver om "flere rykkere" da var blev informeret om proceduren.
Jeg kan godt forstå at du kunne ikke finde ud af det på Skats hjemmeside. Men du har glemt en ting, du skulle vender tilbage til mig, der har rådgivet dig, og jeg skulle klar det uden at du møder op i en synshal, uden at det koster dig noget. Jeg beklager at du har brugt penge for det.
Mvh
DM AUTO SERVICE
3 måneder siden
Tandrem/kæde ,  Ford Fiesta 2007
3 måneder siden
Dæk ,  Toyota Aygo 2013